2777
2789

حتی جاریم شش روز پیش دومین بچه شو اورد😔

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كيست كه درمامن ميشه نهايتش عمل كن واسه پلى كيستيك هم قرص گلاى وانس خوبه

انقد قرص متفورمین خوردم ریزش موی شدید گرفت م

خدا برا هیشکی نیاره خودم قبلنا بچه نمیخواستم به بچه همسایم حرفی زدم که خیلی پشیمونم حس میکنم خدا بخاطر همون بهم بچه نمیده نمیدونم چیکار کنم

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

درمان کیست که خیلی راحته

پریودات کمه یا زیاد 

رنگش چطوریه؟

دارو چی میخوری؟

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
خدا برا هیشکی نیاره خودم قبلنا بچه نمیخواستم به بچه همسایم حرفی زدم که خیلی پشیمونم حس میکنم خدا بخا ...

خدا ب هیچ کس مریض ی نده بخدا خیلی سخت