bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان Pco تنبلی تخمدان 96 بازدید | 5 پست سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیک هستم ۲۵ سالمه و یک ساله ازدواج کردم.اضافه وزن بالا هم دارم و قاعدگی نامنظمبنظرتون چیکار کنم زود باردار شم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1397/05/04 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26085 قرص پرژسترون منظم میکنه من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
صادد عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1036 تقریبا شرایطمون مثل همه..برو دکتر بهت قرص میده و متفورمین..در کنار رژیم بگیر و باشگاه!حتما جواب میده و بارداری😉 دوستان عزیز نمیتونم درخواست دوستیتون رو قبول کنم.حجم سوالات بالاست شرمنده میشم.تشکر
فروغ۶۸ عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 960 من دو سال یبار یا سالی یبار پریود میشم .ولی شیش ماه پیش لاغر کردم پریود شدم.باز رعایت نکردم چاق شدم.دو هفتست باز ورزش میکنم کم کردم وزنمو و بادکش کردم زیر تخمدانمو پریود شدم.وزنتو بیار پایین اول بعد شروع ب درمان کن اوکی میشب
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 تو رو خدا دعا کنینخدا به هر کی میخواد فرزندان صالح و سالم بدهاین اضافه وزن لعنتی کلی درد سره یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.