2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟؟؟ شما بگید😔😔

315 بازدید | 24 پست

ما چندشب پیش با اهل فامیل رفتیم پارک، اما مردا نبودن فقط بابای من بود و شوهرم، خلاصه شب تولد بود و پارک خیلی شلوغ بود، ما رفتیم دم یه سکو تو پارک نشستیم، بابامم اومد نشست، پشت سرمون یه پیرمرد نشسته بود، من و شوهرم و زنداییم و خواهرام رفتیم جشنی که تو پارک بود و بقیه همونجا بودن، وقتی برگشتیم دیدیم که همه  ناراحتتن

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

من یک با فرهنگم 

من نمیگم خب

من صبر میکنم استارتر تایپ کنه 

من عمه ندارم😁

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو اون پیرمرده خانوادش اومدن و زدن به پهلوی بابام که پاشو از اینجا، بابامم افتاده تو لج و لجبازی و پا نشده

بعد اومدن فلاکس آبو باز کردن زیرش و بازم بابام پا نشده

جان من به جا خوب لایک کنید چت نکنید

خب😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نگو اون پیرمرده خانوادش اومدن و زدن به پهلوی بابام که پاشو از اینجا، بابامم افتاده تو لج و لجبازی و ...

وا😐

چرا همچین کردن 

جا قحطه مگه خب شما نشستین اونا برن اونور تر 😐

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

مامانم اینا هم رفتن عذرخواهی از اونا که دعوا نشه

من که برگشتم و برام ماجرا رو گفتن، گفتن اشتباه کردید معذزت خواهی کردید، باید از بابام دفاع میکردید