2777
2789
وقتی خواستی  تخمک فعال کنی خیلی آمپول زدی؟

عزیزم یا تو خصوصی بهم پیام بده یا ریپلای بزن رو پیامای من و پیام بده که متوجه بشم تقرببا از دوم سیکل تا ۱۳ سیکلم هر روز یکی زیر جلدی میزدم یکی تو عضله

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم با من در تماس باش و تجربیات در اختیارم بزار اینطوری یه مقدار آروم تر میشم

عزیزم تو رشت دکترهای خیلی خوبی هست برای ناباروری برو پیششون ببین نظرشون راحب کیست چی هست

سلام دوست گلم ،شما چند تا جنین تونستید فریز کنید؟

سلام گلم من چون فقط از یه تخمدانام تونستند تخمک بگیرن ۷ تا جنین فریز کردن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
[QUOTE=68009864]عزیزم تو رشت دکترهای خیلی خوبی هست برای ناباروری برو پیششون ببین نظرشون راحب کیست چی ...

پیش چندتا دکتر برو نظرای همه رو بپرس ولی قبل اینکه نظرش رو بگو یهویی نگو نظر دکتر قبلی چی بوده بزار ببین نظرک خودش چی هست

ببین پرسیدم ظهیری هم دکتر خیلی خوبی هست همشون تو یه سطح هستن حالا اینکه بدن ما به چه درمانی جواب بده ...

فکر کنم  بهترین راه اینه که جنین فریز کنیم و بعدش اگه نیاز بود لاپارسکوبی کنیم

سلام خانمی،چه خبر خوبی،بعد از عمل مشگلی نداشتی؟

سلام گلم قربونت خوبم نه شکر خدا همه چیز خوب بود ۲۰ روز پیش هم انتقال جنین داشتم که خدا روشکر مثبت شد ،خودت چه خبر خوبی؟؟عمل کردی؟