سلام،من رشتم،منم رفتم پیش دکترم برا میکرو،شما چسبندگی هم داشتید؟انشالله که طبیعی بشه،تو این مدت هم ک ...
نه عزیزم خدارو شکر چسبندگی نداشتم یا لوله هام دچار مشکل نشده بودن
انشاالله بزودی باردار میشی گلم
🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
مرسی گلم،میشه بدونم چقدر هزینه لاپاراسکوبی شد؟نیاز به استراحت داره؟
من چهارتا عمل داشتم بیمارستان دولتی دومیلیون و نیم شد البته ۵۰۰ تومنش واسه لاپرا بود
من چهارشب بستری بودم که مامانم بود بعدم تا ۱۵ روز دردای شدید داشتم دولا دولا راه میرفتم ولی خوب استراحت مطلق نمیخواد چیز سنگین نباید بلند کنی جارو نکشی راه زیاد نری چون داخل ناف بخیه میخوره خیلی باید مراعات کرد
🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
4،تا عملت مربوط به کیست بود؟یعنی به خاطر این کیست 4بار عمل شدی؟
بله متاسفانه چون روی کلیم اثر گذاشته بود
ان شاالله ب حق همین شب عزیز خدا به هممون عیدی بده و مشکلات همه حل بشه دامن منتظران هم سبز بشه
بله متاسفانه چون روی کلیم اثر گذاشته بود ان شاالله ب حق همین شب عزیز خدا به هممون عیدی بده و مشک ...
انشالله،تورو خدا با تمام وجودت برا من دعا کن،من مشگلم کسی نمیدونه،نه خانواده خودم نه خانواده همسرم دارم از تنهایی دیونه میشم ،شما تنها کسی هستی که باهاش در این مورد صحبت میکنم،ممنون میشم کنارم بمونی
انشالله،تورو خدا با تمام وجودت برا من دعا کن،من مشگلم کسی نمیدونه،نه خانواده خودم نه خانواده همسرم د ...
عزیزمی،درست مثل خودم فقط خودم میدونم و همسرم از اول تا الان هیچکس هیچی نمیدونه
من یکی از تخمدانام از دست دادم چون اوضاع کیستم خوب نبود قبل عمل جنین واسم فریز کردن
ختم سوره یوسف برداشتیم واسه سبز شدن دامن همه منتظرا ۶۰۰ تاش باقی مونده،تا ۹ مهر زمان واسه خوندنش هست
شما میتونی تعدادیش رو بخونی؟؟؟یا به اشنا یا تو گروه
ت ل گ ر ا م اگه داری پخش کنی ببینی کسی میتونه تعدادیش بخونه ممنون میشم ازت خبرش بهم بدی
سلام،عید شما مبارک ،من کسی به جز شما نمیشناسم. ولی خودم میتونم روزی 1 بار بخونم،فقط سوره یوسف باید ب ...
یعنی ۳۲ تا میخونی؟؟؟بله فقط سوره یوسف