2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای اگه میتونستم که میزدم خیلی پروئه

اخه بزرگه ۱۲ 😢😢😢

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
۱۲ساله

۱۲ساله هیچی کی جرأت داره یه چی بگه بکوبونه تو دهن آدم 

باز حالا یکی دو ماهه بود یه چش غره میرفتم 😅

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼

هیچی رابطم با بچه ها خوبه. هیچوقت  بچه ها رو اذیت نمیکنم هرچقدر هم که پررو باشن.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من کتکشون نمیزنم چون بعداً مادراشون هم ناراحت میشن ولی خیلی محترمانه ازاتاقم بیرونشون میندازم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
هیچی رابطم با بچه ها خوبه. هیچوقت  بچه ها رو اذیت نمیکنم هرچقدر هم که پررو باشن.

اینقد بدم خواهرمم رفتارش همینجوریه اون باعث شده که پرو بشه محبت خوبه ولی نه زیادی