راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من پودر دکلره و اکسیدان از داروخانه خریدم و استفاده کردم... از نتیجه راضی بودم ولی خب اصلا دووم نداشت ... سر دو روز که میشد رنگش میرفت و دوباره موهام معلوم میشد ... دیگه دیدم دارم کلی وقت برا دکلره کردنشون میذارم همین وقتو برای زدن موهام بذارم هیچ فرقی نداره ... دیگه استفاده نکردم... شاید من ناشی بودم و نمیدونستم از چه مارکی استفاده کنم ؟؟
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
من پودر دکلره و اکسیدان از داروخانه خریدم و استفاده کردم... از نتیجه راضی بودم ولی خب اصلا دووم نداش ...
ینی بدرد کرک های رو صورت هم نمیخوره؟ راستش من خودم از کرم بی رنگ ککنده سی گل استفاده کردم خیلی عالی بود ولی بهش حساسیت نشون داد پوستم دیگه استفاده نکردم
ینی بدرد کرک های رو صورت هم نمیخوره؟ راستش من خودم از کرم بی رنگ ککنده سی گل استفاده کردم خیلی عالی ...
اپیلیدی داری؟؟؟ از قسمت مو تراشش برای موهای صورتت استفاده کن /// من موهای صورتمو ازاین روش میزنم و اصلا هم خشن نشده ... چون بند بندازم جوش میزنه ... ولی دکلره نکردم اونجارو تاحالا
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋