2777
2789

بازم اعتراف میکنم ظاهر ادم ساکت و مظلومی ام ولی در اصل ادم لجباز و زود رنج و اشک دم مشکی هستم😐اعتراف زیاده😁

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتراف می کنم تو نوجونی  یه روز داشتم از بیرون بر می کشتم خودمو قد دست گیره ی در آپیزان کردم بعد یه مردی اومد فک کردم داداشمه گفتم سلام و........

هنوز بهش فک می کنم خجالت می کشم مرده بیچاره سرش انداخت پایین

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من اعتراف می‌کنم خیلی دلم سیاه شده نمی‌تونم کسایی که بهم بد کردن رو ببخشم ولی همش دارم حفظ ظاهر می‌کنم در برابر اطرافیانم، این موضوع خیلی اذیتم میکنه

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

اعتراف میکنم

من اونی که دیگران میبیننم نیستم...اونجوری که دیگران فکر میکنن یه دختر بی احساسم و قویم ..اصلا اینجوری نیستم بعضی وقتا خیلی میشکنم....بدون اینکه کسی متوجه بشه میشکنم......😢

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

اعتراف میکنم دبیرستانی که بودم مخ پسر معلممونو زدم سوالا رو از پسرش گرفتم ۲۰ شدم 😢😭

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))