2821
2789
عنوان

تعمیر مبل

781 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ،من تازگیا یه دست مبل نیمه استیل گرفتم ،مبلای قبلیم راحتیه ،چرم و پارچش خوبه اما الیافش انگار خوابیده و چوب سه نفریشم اومده پایین ،به نظرتون میصرفه تعمیرش کنم ،اخه یه دست راحتی نیاز داریم ،و اگه هزینه ی تعمیرشم میدونین بگید بهم

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه الیاف خوابیده شو قشنگ درست کنه و پارچه خوشگل باشه اره می ارزه

درغیر اینصورت تو ذوقت میزنه و اونموقع هزینه هم دادی نمیشه کاریش کنی 

مبل از تولیدی تا۱ونیم هم هست

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
من شوهرم توی کار مبلمانه تعمیر و مبل نو . بستگی به چوبه مبل داره اگه واقعا قدیمه و رزین نیست بهش می ...

مال من پارچه و چرمش بد نیست اما چوب یکیش اومده پایین ،الیافشم خوابیده ،میدونی هزینه ی تعمیرشون چقدر میشه عزیزم. ؟

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
چون اليافش هم خوابيده خيلي كار داره

در صورتی که ساختمان مبل شما یا به صورت درست تر کلاف مبل شما کیفیت خوبی داشته باشد، می توان گفت که تعمیر مبل شما کار درستی است ولی در غیر این صورت یا پس از تعمیر مبل، مبل کیفیت خود را به زودی از دست خواهد داد و فقط برای یک مدت کوتاهی مبل شما ظاهر خوبی دارد و یا هزینه بیشتری نسبت به خرید یک مبل جدید بابت تعمیر مبل خود باید پرداخت کنید.

پیشنهاد می شود در صورت تمایل به تعمیر مبلی که کلاف خوبی ندارد، هزینه زیادی بابت پارچه مبلی خود پرداخت نکنید و در مقابل هزینه خوبی بابت پارچه خود در زمانی که مبل شما از کلاف خوبی برخوردار است پرداخت کنید چون پس از تعمیر مبل خود، یک مبل کاملا سالم و نو دارید که می تواند چندین سال برای شما قابل استفاده باشد.

منبع

یکی از نکات مهم که هنگام خرید مبل باید در نظر بگیرید کلاف مبل است چون کلاف مبل حکم استخوان مبل را دارد و تمامی قطعات مبل مانند اسفنج , پارچه و فوم روی کلاف قرار می گیرد پس استفاده از کلاف مناسب در مبل کاری مهم به حساب می آید. کلاف مبل شامل ، قید و پایه جلو و عقب مبل همچنین تاج و گوشواره می باشد که جنس آن در هر مبلی عمر مفید آن مبل را مشخص خواهد کرد. عبارت کلاف سازی به معنی تجاری و بریدن قطعات مبل است و نیازمند دقت و حرفه ای بالا می باشد. استفاده از چوب های سبک و مقاوم و یک نوع در ساخت کل کلاف لازم است تا جابجایی مبل به راحتی صورت گیرد و مقاومت یکسانی داشته باشد پس هنگام تعمیر مبل توجه داشته باشید که کلافی انتخاب کنید که دارای مقاومت بالا باشد تا عمر مبل شما نیز افزایش داشته باشد.

اطلاعات بیشتر در خصوص ریز قیمت در

سلام دوستان وقتتون بخییر

من یک ماه پیش یک دست مبل استیل داشتم 9 نفره

دنبال یک مجموعه تعمیر مبل در تهران میگشتم که با مجموعه تعمیرات مبل اکسپرس آشنا شدم

مبل های من رو با مناسب ترین قیمت 10/000/000 تومان برای من کار رو کوبی و تعویض اسفنج رو انجام دادن

اسفنج هایی که استفاده کردن 5 سال ضمانت داره

میخواستم رنگ چوب هارو هم تغییر بدم که هزینش حدودا 14 میلیون تومان میشد ولی با راهنمایی خود مجموعه با هزینه 2/500/000 رنگ مبل هام مثل روز اولشون شد برام پولیش زدن و تمام لب پر شده گی های چوب هارو ترمیم کردم

واقعا از کارشون راضی بودم

شمارشونو براتون میزارم :09195767127