7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 عنوان عکس رنگی رحم 113 بازدید | 12 پست کیا قراره این ماه عکس رنگی بندازن بیاین بهم دلداری بدیم..من یکشنبه نوبت دارم از استرس میمیرم.هر کی هم گرفته لطفا بیاد کمک که قبلش چه کارهایی باید بکنیم وچکارهایی نکنیم.. خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید. 1397/05/04 | 11:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatijoooon عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2230 شمارفتی پیشش؟دیدی چقدخوبه؟عکس رنگی کاری نداره عزیزم بی حست میکنن.تازه کمک میکنه ب بارداری..یچیزی خیلی نازک میکنن توبدن بی حسی اصلانمیفهمی تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 شمارفتی پیشش؟دیدی چقدخوبه؟ عکس رنگی کاری نداره عزیزم بی حست میکنن.تازه کمک میکنه ب بارداری..یچیزی خ ... سلام عزیزم بله از بعد عید تحت نظرشم این ماه باید عکس بندازم یکشنبه نوبت دارمپرسیدم بهم گفتن بی حسی ای بخوای هیچی نفهمی نداره آ.. خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
fatijoooon عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2230 احتمالابهت بگه آی یو آی کنی تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 احتمالابهت بگه آی یو آی کنی خودمم همین فکرو میکنم ولی نمیدونم برای من فایده داره یا نه اصلا..چون شوهرم سالمه مشکل خودمم نازک بودن آندومتره خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 شما پیش ظهیری باردار شدین؟میتونم بپرسم برای کجایین؟؟ خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
پرهون۶۹ عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 775 عزیزم شما رفتی عکس ؟ چطور بود میشه از تجربه ت بگی من قراره چهارشنبه برم دلنگرونم..😔 خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 عزیزم شما رفتی عکس ؟ چطور بود میشه از تجربه ت بگی من قراره چهارشنبه برم دلنگرونم..😔 آره رفتم عزیزم نیم ساعت قبلش یه ژلوفن خوردم,درد داشت نمیگم نداشت ولی مختصر وقابل تحمل بود..یچیزی مثل درد پریودی که یهو آدمو میگیره.جوابش 4شنبه آماده ست ولی. خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 رفتی واسه عکس؟ شوطو بود؟ بله رفتم بالا برای دوستمون نوشتم چطوری بود. خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
پرهون۶۹ عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 775 آره رفتم عزیزم نیم ساعت قبلش یه ژلوفن خوردم, درد داشت نمیگم نداشت ولی مختصر وقابل تحمل بود..یچیزی م ... ممنونم گلم ایشالا که هیچ مشکلی نیست خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم
تسنییم عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 223 آره رفتم عزیزم نیم ساعت قبلش یه ژلوفن خوردم, درد داشت نمیگم نداشت ولی مختصر وقابل تحمل بود..یچیزی م ... قبلش آنتی بیوتیک خوردی و کرم واژینال استفاده کردی؟ 🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 قبلش آنتی بیوتیک خوردی و کرم واژینال استفاده کردی؟ آره عزیزم از دو روز قبل داکسی سایکلین خوردم باید همینطوری ادامه بدم تا 20تا قرصم تموم بشه.نه کرم واژینال احتیاج نیس. خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.