2821
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

113 بازدید | 12 پست

کیا قراره این ماه عکس رنگی بندازن بیاین بهم دلداری بدیم..

من یکشنبه نوبت دارم از استرس میمیرم.

هر کی هم گرفته لطفا بیاد کمک که قبلش چه کارهایی باید بکنیم وچکارهایی نکنیم..

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

شمارفتی پیشش؟دیدی چقدخوبه؟

عکس رنگی کاری نداره عزیزم بی حست میکنن.تازه کمک میکنه ب بارداری..یچیزی خیلی نازک میکنن توبدن بی حسی اصلانمیفهمی

تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%
شمارفتی پیشش؟دیدی چقدخوبه؟ عکس رنگی کاری نداره عزیزم بی حست میکنن.تازه کمک میکنه ب بارداری..یچیزی خ ...

سلام عزیزم بله از بعد عید تحت نظرشم این ماه باید عکس بندازم یکشنبه نوبت دارم

پرسیدم بهم گفتن بی حسی ای بخوای هیچی نفهمی نداره آ..

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالابهت بگه آی یو آی کنی

خودمم همین فکرو میکنم ولی نمیدونم برای من فایده داره یا نه اصلا..چون شوهرم سالمه مشکل خودمم نازک بودن آندومتره

شما پیش ظهیری باردار شدین؟

میتونم بپرسم برای کجایین؟؟

عزیزم شما رفتی عکس ؟ چطور بود میشه از تجربه ت بگی  من قراره چهارشنبه برم دلنگرونم..😔

آره رفتم عزیزم نیم ساعت قبلش یه ژلوفن خوردم,

درد داشت نمیگم نداشت ولی مختصر وقابل تحمل بود..یچیزی مثل درد پریودی که یهو آدمو میگیره.

جوابش 4شنبه آماده ست ولی.

رفتی واسه عکس؟ شوطو بود؟

بله رفتم بالا برای دوستمون نوشتم چطوری بود.

آره رفتم عزیزم نیم ساعت قبلش یه ژلوفن خوردم, درد داشت نمیگم نداشت ولی مختصر وقابل تحمل بود..یچیزی م ...

ممنونم گلم ایشالا که هیچ مشکلی نیست

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
آره رفتم عزیزم نیم ساعت قبلش یه ژلوفن خوردم, درد داشت نمیگم نداشت ولی مختصر وقابل تحمل بود..یچیزی م ...

قبلش آنتی بیوتیک خوردی و کرم واژینال استفاده کردی؟

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼
قبلش آنتی بیوتیک خوردی و کرم واژینال استفاده کردی؟

آره عزیزم از دو روز قبل داکسی سایکلین خوردم باید همینطوری ادامه بدم تا 20تا قرصم تموم بشه.

نه کرم واژینال احتیاج نیس.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز