2777
2789
عنوان

بارداري باامپول...

708 بازدید | 123 پست

سلام دوستان من ٥تاامپول كمك بارداري تخمك گذاري اين ماه مصرف كردم و ٣٠تير وقت پريودم بود ولي پريود نشدم و درد خيييلي كم دارم به اندازه ي ١.٢دقيقه وخيلي خفيف انگار زير شكمم سوزن سوزن ميشه احتمال داره باردار باشم؟

خواهش ميكنم كمكم كنين

خب بی بی چک بزن

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميترسم ازمنفي بودنش بعدشم ميگن نشون نميده

کی میگه نشون نمیده حتما بی بی چک بزن انشاءالله که مثبت

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
خدااااا كنه

پس برو بزن الان ۵ روز از موعدت گذشته حتما نشون‌میده

الان اميد دارم كه شايد باشم ولي اوم موقع اگه منفي بشه ديوونه ميشم

اول و آخرش که باید بذاری پس ترست رو بذار کنار و به خدا توکل کن

الان اميد دارم كه شايد باشم ولي اوم موقع اگه منفي بشه ديوونه ميشم

اول و اخر باید بی بی چک بزاری چاره ایی نیست من خودمم کلی بی بی چک منفی میدم هر ماه میدونم چی میگی ولی تکلیفت معلوم میشه

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳