2777
2789
عنوان

خانواده

142 بازدید | 9 پست

سلام من ۹ ماهه عقد کردم مشکلم اینه وقتی منو نامزطم بحثمون میشه سر چیزای الکی زود عصبانی میشه و دیگه جواب زنگ ها و پیامامو نمیده و عبارتی قهر میکنه و من اگه تا صبح زنگ بزنم و التماس کنم جواب نمیده یا اگه در کنار هم باشیم از خونه میره بیرون تو موضوعاتی ک میتونه با ی عزیزم عشقم خرم کنه و همیشه هم میگه تو زنگ نزن من خودم آروم بشم زنگ میزنم ولی من زود دلم تنگ میشه و دوباره خودم پیش قدم میشم یا اون اگه ی پیام بده من سرد برخورد میکنم چون وقتی ازش دلخور باشم نمیتونم بگم نیستم الانم پریشب بحثمون شد من چند بار زنگ و پی ام دادم اما جواب نداد دیروز فقط ی پیام داد حالمو پرسید دیگه بعدش نت زنگ زد نه پیام داد من اهل قهر نیستم خیلی هم بهش وابسته ام چیکار کنم😔نمیخوام خودم پیش قدم بشم ولی اینم بگم وقتی باهم خوبیم اچن خیلی مهربون رفتار میکنه و قربون صدقم میره اما تا من یکم ناراحت میشم اونم بام سرد میشت در صورتیکه الان باید بیاد نازمو بکشه

❤️My only wealth is your eyes

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کنم دوتاییتون‌کم سنید ؟؟چون پخته عمل نمیکنید البته اینکه شوهرتون گفته بذار لروم شم خیلی خوبه چون خیلیا تو عصبانیت و ناراحتی بد دهنی و خشونت میکنن و بعد میگن حالا اشتی و دیگه تکرار نمیکنم و باز دوباره این عملشون تکرار میشه 

بنظر من اینه که حداقل شما اینجور موقه ها بذار اروم بشه بعد دلشو بدست بیار ،،وموقعی که ناراحتی عمل عکس اونو انجام بده تا ازت یاد بگیره درمورد بحثاتون سعی کن از الان عادتش بدی با حرف زدن مشکلاتتونو حل کنی ،لطفا لطفا در مواردی که درست بشو نیست تلاش بیهوده نکنید مثلا رفتار خانوادش و سبک زندگیشوو ،هی ب شوهرت غر برنی چرا اینا الن و بلن چون اونا نمیان بخاطر شما خلق و خوی چندسالشونو عوض کنن یا ی سری موارد شبیه این ،لحطات شیرین دوران عقدو با بحثای بیمورد تلخش نکن از این دوران لذت ببر و بهترین راحش صبوری و گذشته و احترام متقابل

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

مهلت بدید 

آدمها گاهی نیاز ب خلوت شون دارن تا آروم شن !!!

ریشه قهر کردن  رو هم از همین الان  بکنید !!!!

زندگی رو سرد می کنه و ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
وقتی که ناراحته از دستت بیاد نازتو بکشه مردا تو حالت عادی زورشون میاد ناز زنشونو بکشند چه برسه وقت د ...

من ازش ناراحتم غر میزنم اون عصبانی میشه بجا اینکه از دلم دراره

فک کنم دوتاییتون‌کم سنید ؟؟چون پخته عمل نمیکنید البته اینکه شوهرتون گفته بذار لروم شم خیلی خوبه چون ...

من ۲۰ اون ۳۰ و من همیشه بهش میگم بیا حرف بزنیم حل بشه نه اینکه بزاری بری دلم خیلی میشکنه

مهلت بدید  آدمها گاهی نیاز ب خلوت شون دارن تا آروم شن !!! ریشه قهر کردن  رو هم از همی ...

من اصلا اهل قهر نیسم یا اگه بکنم در حدناز کردن ۵دقیقه ایه اما اون... با اینکه بش میگم اما باز تکرار میکنه

من ۲۰ اون ۳۰ و من همیشه بهش میگم بیا حرف بزنیم حل بشه نه اینکه بزاری بری دلم خیلی میشکنه

اهان ،ده سال اختلاف دارید ولی بنطرم همینکه بعد عصبانیت زیاد تو دست و پاش نری بذاری اروم بشه و خودت با ارامش سر این موضوعها برخورد کنی کم کم یاد میگیره موقعی که خلق وخوش خوبه درابن مورد صحبت کن وخواستتو بهش بگو ،بگو دوست ندارم قهر کنی ،ناز و قهر مال خانوماست بهتره اینجور مواقع خواستتو بگی و دلخوریتو بگی تاروی هم جمع نشه ب دلخوری بزرگ تبدیل بشه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز