شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 عنوان واکسن شش ماهگی با تاخیر 572 بازدید | 9 پست دوستان سلام. واکسن شش ماهگی رو چند روز دیرتر میتونم بزنم؟؟؟ شرایطی ک بتونم ب موقع ببرم بزنم ندارم. یک هفته تاخیر مشکلی ایجاد میکنه؟؟ معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم 1397/05/04 | 09:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaneheli عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 961 من ۴ ماهگی یه هفته دیر بردم فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
موناگل عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3281 دکتر ب من گفت تایه ماه اشکال نداره.خودم دوهفته با تاخیر بردم اصلا بهداشت نگفت چرا تاخیر داری.زودتر ببری نمیزنن
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 من برا 4ماهگی ی روز زودتر بردم قبول نکردن گفتن فقط همون روز منم زودتر بردم قبول نکردن. میگن زودتر نمیشه، اما دیرتر ایراد نداره.ولی نمیدونم تا چند روز مجازه! معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 دکتر ب من گفت تایه ماه اشکال نداره.خودم دوهفته با تاخیر بردم اصلا بهداشت نگفت چرا تاخیر داری.زودتر ب ... پس خیالم راحت باشه؟ نگران نباشم؟ معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 اره عزیزم ممنونم خانومی. خیالم راحت شد معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 دوستان تشکر💋💋💋💋 معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم