2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چجوری خدا باید صداتو بشنوه ک متوجه شی؟

بی اراده و بی اعتماد بخودت نباش حرکت کن و زندگیت و تغییر بده.خدا رو بهونه قرار نده.فک کن اگه خدا نبود کیو صدا میزدی و ازش توقع کمک داشتی؟

چرا مگه ما ها چمونه؟ مگه ادم نیستیم ؟ مگه انسان نیستیم؟ مگه دل نداریم ؟ 

دور از جونت عزیزم. من ک هرچی صدا زدم ب نتیجه نرسید دگ هم صداش نمیزنم  الکی خودمو خسته نمیکنم

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
چجوری خدا باید صداتو بشنوه ک متوجه شی؟ بی اراده و بی اعتماد بخودت نباش حرکت کن و زندگیت و تغییر بده ...

عزیزم الان ۱۱ ماهه دارم التماسش میکنم پس کو چرا هیچ کاری نکرده واسم شاید زندگی ب تو خوش باشه ولی ب من خوش نیس من تازه ۱۱ ماهه ازدواج کردم واسه چی باید پشیمون بشم واسه چی از خدا کمک میخوام کمکم نمیکنه چرا کمک نمیکنه ک هر روز من با ناراحتی شروع نشه و تموم بشه مگه من ادم نیستم مگه دل ندارم 

چجوری خدا باید صداتو بشنوه ک متوجه شی؟ بی اراده و بی اعتماد بخودت نباش حرکت کن و زندگیت و تغییر بده ...

وقتی شب و روز صداش بزنی و کمکت نکنه یعنی یا وجود نداره یا صداتو نمیشنوه 

دور از جونت عزیزم. من ک هرچی صدا زدم ب نتیجه نرسید دگ هم صداش نمیزنم  الکی خودمو خسته نمیکنم

منم دیگه بش کاری ندارم فاطمه زهرا اومد ب خوابم گفتم فاطمه زهرا ابرومو بخر ولی اینکار رو نکرد دیگه با هیچ کدومشون کاری ندارم دیگه صدا نمیزنم 

منم دیگه بش کاری ندارم فاطمه زهرا اومد ب خوابم گفتم فاطمه زهرا ابرومو بخر ولی اینکار رو نکرد دیگه با ...

منم امام رضا و فاطمه زهرا و امام حسین و خود خدارو قسم دادم ولی نتیجه ای نداد دگ خودمو الکی خسته نمیکنم

عزیزم الان ۱۱ ماهه دارم التماسش میکنم پس کو چرا هیچ کاری نکرده واسم شاید زندگی ب تو خوش باشه ولی ب م ...

ببین عزیزم من میگم ادم خودش باید تغیر بوجود بیاره.منم 11 ماهه ازدواج کردم اول زندگی همه کمی مشکل دارن تا مچ بشن.اونی ک باید صدای مارو بشنوه درون خودمونه

ببین عزیزم من میگم ادم خودش باید تغیر بوجود بیاره.منم 11 ماهه ازدواج کردم اول زندگی همه کمی مشکل دار ...

چیکار کنم دیگه کاری نمونده که نکرده باشم ب کل خانوادش احترام گذاشتم هر چ دلشون خواست بارم کردن هر جور دلشون خواست رفتار کردن جواب محبت و احترام ایناس ؟