عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 عنوان دعای نادعلی 433 بازدید | 15 پست کسی تجربه ایی ازختم های مختلفش داره،میگن خیلی جواب میده،محتاجم به لطف خدا میخام باختم یاهرچیزی ارامش بگیرم،اگه تجربه ایی غیرازاین دعاداریدلطفا بگید ممنون دوستان من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 1397/05/04 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ݥاݥان_ݥحݥڋ_آئیݩ عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 4667 رو دست نداره هفت بار میخونمش محاله اون چیزیو که میخوام ازش دست رد به سینم بزنه خیلی ارومم میکنه هعی روزگار پشمالو ؛)
عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 رو دست نداره هفت بار میخونمش محاله اون چیزیو که میخوام ازش دست رد به سینم بزنه خیلی ارومم میکنه هرموقع باشه ایراد نداره من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
پولدوست عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 3940 رو دست نداره هفت بار میخونمش محاله اون چیزیو که میخوام ازش دست رد به سینم بزنه خیلی ارومم میکنه روزی هفت بار؟؟ من یه بار میخونم پـــــــول موخـــام😒
پيشي_خانوم عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3873 با توجه به معني بخونشاسمش روشه مظهرالعجايب😊 بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 سلام عزیز دعای حضرت یونس خیلی خوبه معجزست سلام گلم ممنون من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
hiva73 عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 461 دعای معراج و دعای ناد علی هم عالیه عزیزم هنگام دعا باید دلت واقعا بشکنه و از ته دلت باشه با تمام وجودت ازش بخوایی ان شالله که حاجت روا بشی گلم
76_tarlan عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 10434 رو دست نداره هفت بار میخونمش محاله اون چیزیو که میخوام ازش دست رد به سینم بزنه خیلی ارومم میکنه واي خوش به حالتاگع بگم واسه منم بخوني يه روز نميگي چقد دختره پرروعه🙈
ستاره456 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 4193 واي خوش به حالت اگع بگم واسه منم بخوني يه روز نميگي چقد دختره پرروعه🙈 چرا خودت نمیخونی🤔 * خدایا شکرت*
عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 واي خوش به حالت اگع بگم واسه منم بخوني يه روز نميگي چقد دختره پرروعه🙈 خب خودت چرانمیخونی،خانمی من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 عالیه مخصوصا برا بدهی دقیقا برابدهی میخام بخونم،مملکت بهم ریخته باورکن اصلا نمی تونیم پس اندازکنیم فقط میخوریم من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی
76_tarlan عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 10434 خب خودت چرانمیخونی،خانمی حس ميكنم خيلي بي خلوص نيتم😕 راستس تا حالا نتيجه نگرفتم😞 از چيزي
عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 حس ميكنم خيلي بي خلوص نيتم😕 راستس تا حالا نتيجه نگرفتم😞 از چيزي دقیقا منم همینطور،داره ازخودم بدم میاد من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی