2777
2789
هزاران بوسه خیلی مهریه عجیب و بنظرم قشنگیه    

اره وقتی حالشون از هم بهم میخوره هزار بار ببوسن همو😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی معذرت میخوام ولی بنظرم مهریت جالب نیست انگار معامله کردی یا حسرتاتو خواستی

نع عزيزدلم همشو پدرشوهرم انداخته

پدرشوهرم پاساژ داره گفته يه دونه از مغازه هاشو ميدم عروسم

يكيم پدرشوهرم اپتيما داره گفته يه دونه عين ماشين خودمو ميخرم واسه عروسم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
من یکی از دوستام گفت  به نیت الله که یکی هست یه دونه سکه

موقع طلاق یا خیانت یا حضانت کاسه چه کنم چه کنم دستشون میگیرن

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
این شالو از کوجا باید داماد پیدا کنه ؟

دیگه اونو خودش میدونه.. من بیشتر به خاطر مزین شدن مهریه اسم حضرت اینو نوشتم یه روز قبل قباله برون شوهرم کل اصفهان رو واسش گشته بود که واسم بخره..  

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
خیلی معذرت میخوام ولی بنظرم مهریت جالب نیست انگار معامله کردی یا حسرتاتو خواستی

ربطی نداره

ینی کسی که سه دنگ خونه و ملک مهریه شه 

کمبود خونه داره یا ملک و زمین

اینا لطف خانواده همسرشه که جزو مهریه ش گزاشتن

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

مهریه مادر بزرگ من 1 کیلو خاکستر درخت تبریزی.آخه درخت تبریزی خاکسترش خیلی کمه شاید یه جنگل و آتیش بزنی یه کیلو خاکستر بده.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
اگه به مهریه شما میگن عجیب پس فک کنم تا حالا چیز عجیبی ندیدن😅😅😅

شايدم خخخخ

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بنظرم مهریه زن حضانت فرزند باشه و لاغیر

چی بهتر ازینکه بدونی فرزندت مال خودته و پس فردا خدایی نکرده ازت جداش نمیکنن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
2790
2778
2791
2779
2792