2777
2789
ببخشید اینو تو یه تاپیک دیگه گداشتم نمیدونم چرا اینجا اومد خخخخ عطاریا دارن بگی میدن بهتون 

ببخشید کدوم تاپیک بود منم بیام😁😁😁☺

خداجونم یه داداشی کوچمولو 🤴واسه دخترم 👸بفرست😢😢😢الهی امین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اينجوري فرض كن ولي خواستي فردا طلاق بگيري بايد يه پشتوانه اي داشته باشي وگرنه ميشي زن بيوه بدبخ ...

کسی که خودش نتونه رو پای خودش واسته

یا خونوادش نداشته باشن کمکش کنن

بهتره توسری خور بشه :))

دِلتان بُسوزه ،مو بِچِه محله ی امام رضایُم ...
کسی که خودش نتونه رو پای خودش واسته یا خونوادش نداشته باشن کمکش کنن بهتره توسری خور بشه :))

عزيزم بخواي نخواي الان وضعيت جامعه همينه

يه زن بيوه تاااااا بخواد مستقل شه كار از كار گذشته و قشنگگگگ با خاك يكسان شده😎

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
با کمال احترام به شما اما طرز بیانتون اصلا خوب نبود

من نظرمو گفتم عزيزدلم... اگه خاطر شما رو رنجيده كرده خيلي خيلي معذرت ميخوام😚🙏🏻

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
من نظرمو گفتم عزيزدلم... اگه خاطر شما رو رنجيده كرده خيلي خيلي معذرت ميخوام😚🙏🏻

نظر شما محترمه گلم،اختیارداری عزیزم  

اما بعضی ها اول زندگی نه از روی سادگی بلکه فکر میکنن طرفشونم مثل خودش هست پاک عاشق بی ریا و کلک همه چیو آسون میگیرن اما بعدش طرفش ناتو از آب در میاد دیگه این وسط آدم دلش میسوزه واسه اون خانوم،اگه اونجوری اسمشوبزاریم یه خورده بی انصافیه عزیزم

نظر شما محترمه گلم،اختیارداری عزیزم     اما بعضی ها اول زندگی نه از روی سادگی بلکه فکر می ...

بهتره يكم پايه هاي زندگيشو محكم بگيره آدم

عزيزم حالا من خيليم از مهريه ام راضي نيستم بنظرم حق طلاق و حق حضانت بچه خيلي واحب تر از پول هست... البته من هيچ وقت از همسرم جدا نميشم ايشالا چون ميپرستمش🙏🏻😌

بهتره يكم پايه هاي زندگيشو محكم بگيره آدم عزيزم حالا من خيليم از مهريه ام راضي نيستم بنظرم حق طلاق ...

انشاءالله همیشه خوشبخت باشی گلم،بله کاملا حق با شماست حرف حساب جواب نداره،برات بهترین ها رو آرزو میکنم دوست خوبم 

انشاءالله همیشه خوشبخت باشی گلم،بله کاملا حق با شماست حرف حساب جواب نداره،برات بهترین ها رو آرزو میک ...

عزيزم يه چيزي بگم؟؟

شيفته طرز حرف زدنتون و متانتتون شدم واقعا ستودنيه...

هميشه به عنوان يه كاربر فهميده و باشخصيت تو دهنم ميمونين

راستی برات صلوات هم فرستادم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم    

ممنون خانوم گل

2790
2778
2791
2779
2792