2777
2789

من چند ساله ازدواج کردم تا الان با خانواده همسرم قطع رابطه بودیم حتی تو عروسیم و خواستگتری نبودن چون تو چنتا برخورد قبل از خواستگاری بهم فحشای رکیک داده بودن به گفته خودشون دلیلشون یکی این بود که من قبلا با یه پسری رابطه داشتم و اونا از دوست مشترکمون شنیده بودن و یکی اینکه اون موقع همسرم داشت از همسر قبلیش جدا میشد یعنی تو مراحل طلاق بودن که به من پیشنهاد ازدواج داد منم چون مطمئن بودم من باعث جدایش نیستمو فقط چند روز چونده تا مهر طلاق بخوره تو شناسنامش قبول کردم.حالا ۵ سال قطع رابطه بودیم فقط این وسط چند بار که با همسرم دعوای شدیدمون شد من رفتم خونه بابام اونم تو اون چند روز رفت بود ِپیش خانوادش ولی من همیشه شرطم وتسه برقراری رابطه این بود که باید به خاطر حرفاشون ازم عذر خواهی کنن اونام میگفتن تو اون شرایط ما حق داشتیم الان توقع عذر خواهی نداشته باشهتا اینکه چند ماه پیش من خیلی ناراحت بودم با شوهرم دعوام شده بود و رفت عقد برادرش منم به مادرش پیام دادم تمام توهینایی که ۵ ساله پیش کرده بود بهش کردم واقعا خون به مغزم نرسید یه لحظه.بازم شوهرم به خاطر من قطع رابطه کرد هر چند عقد برادرش رفت چون اون موقع قهر بودیم ولی بعدش گفت بیایید از زنم دلجویی کنید تموم شه بره اونام نیومدن.دیگه نمیدونم تلفنی وقتایی که خونه نبود باهاشون رابطه داشت یا نه.تا اینکه چند روز پیش یه اتفاقی افتاد به شوهرم نیاز پیدا کردن اورژانسی باید میرفتیم پیششون منم چیزی نگفتم رفتیمو مشکل حل شد ولی دیگه هی این چند روز در تماس بودن با شوهرم.حالا دیشب مادرش زنگ زد دعوتم کرد خونش.خیلی حس بدی دارم بهترین روزامو خراب کردن مجلسمو عروسیمو جلو همه سرافکنده بودم به خاطر نبودشون حالام چون مشکل دارن و نیاز دارن به همسرمزورکی زنگ زده.اگه موقع دیگه بود که مشکلی نبود و دعوتم میکرد همه چی یادم میرفت.شما کمکم کنید حیلی کوچیک میشم برم.با وجودیکه شوهرم تو عمل قیدشونو زد ولی چنبار تو دعوا گفته تو منو از خانوادم جدا کردی.اخه حرفی که زدن بهم گفتن خراب چیزی نبود که دلم صاف شه

خیلی حسای بدی دارم احساس میکنم شوهرم منو زیر پاش گذاشت این چند روز که هی بهش زنگ میزدن ازم نپرسید راضی هستی یا نه داشت مشکل دشمنای منو که بهم انگ زن خراب بودنو زده بودن میچشبوند مشکل برادری که بهم گفته بود هر جایی.یعنی غیرت نداره میگه ۵ سال گذشته کینه ای هستی خب مگه عذر خواهی کردن.میگه چند ماه پیش جوابشونو تو پیامک دادی.خب چه ربطی داره ۵ سال فرصت عذر خواهی دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته تصمیم گیری،اگه گذشت بخای کنی میتونی بری و گرنه که نرو....

ولی من اگه بودم تا عذرخواهی نمیکردن نمیذاشتم به بهانه ی الکی پاشون به زندگیم بازشه.. 

اینقدر غرور که عذرخواهی نکردن و الان از اب گل الود ماهی میگیرن و میخان رابطه رو شروع کنن فردا روز دوباره هم باهم دعواتون شه میگن ماهمون دفعه هم عذرخواهی نکردیم این خودش اومد دوباره هم شاید گستاخی کنن،بنظرم دوری و دوستی

مشکلشون رو حل کرد بشو همون سابق ....ارزش رفت وامد ندارن

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

آره شاید امید داشتن عروس قبلی برگرده.حالا کاریه که شده بزار تمام خاطرات بدت رو باد ببره فراموش کن اونا هم شرمنده میشن برات سنگ تموم می زارن ایشالا

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
کوچیک نمیشم

با من کاری کردن خانواده شوهر ک نگو حتی الان بازم میگم راضیم ب رضای خدا زندگیتو خراب نکن. نزار انقد برات مهم باشن. مادرشوهرم تو عروسیمون ک بابام گرفته بود میز ب میچرخید گریه میکرد. فحشای رکیکشم داده بود. 

[QUOTE=65064439]خیلی سخته تصمیم گیری،اگه گذشت بخای کنی میتونی بری و گرنه که نرو.... ولی من اگه بودم تا عذرخواهی نمی ...[/QUOTEبه نظت حرف شوهرم منطقیه میگه تو حرف خود پیرزن بعد ۵ سال تو پیامک بهش گفتی دیگه جوابشونو دادی دیگه.اونم تاوانشو داد چند سال پسرشو از دست داد.میگم من بعد ۵ سال جوابشونو دادم کلی فرصت داشتن.خیلی حس بدیه