2777
2789
عنوان

سریال گلشیفته...

416 بازدید | 8 پست

کیا سریال شیفته رو دنبال می کنند ؟؟؟

داستانش چیه ؟؟؟

ساخت ایران قشنگتر یا گل شیفته؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلشیفته انقدر مزخرفه که نگو من هشت قسمت خریدم فقط پولمو ریختم تو جوب

داستانش چیه ؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

شبکه 360 serise فک کنم باشه ماهوارع ایی جمه شبا و پنجشنبع ها قبلا گلشیفته رو چن قسمت میذاشت من ۷ یا هشتاشو دیدم فیلم جالبی نیس از رو بیکاری فقط میشه دیدش همش جنگ زن و مرده وفلان بهمانه 

مامانه دوتا فسقلم🐰😍 اسم کاربریم انتخاب  کیبورده😀😕

در مورد یه دختریه که رتبه یک کنکوره و یزدیه میاد تهران برای درس بعد با یه سری خانواده دیگه مشکلاتی سر راهشون قرار میگیره من دوست دلشتم

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره

ساخت ایران رو بخوای ببینی اول فصل ۱ رو ببین بعد این فصلش رو

عاشقانه از همه بهتر بود ولی هنوز فصل دومش ساخته نشده

آسپرین هم خوب بود اونم فصل دومش هنوز نیومده

مینـــا صدام کنین
داستانش چیه ؟؟؟

یه دختر یزدی رتبه اول کنکور میشه میاد تهران باباش میاد دنبالش همش میترسه دخترش گمراه بشه تو تهران

بعد مدیر دانشکده که زن معاون وزیر ورزشه دختره رو میبره خونه خودش که باباش خیالش راحت شه جای دختره امنه

کلا موضوعش اشتغال زنان ادامه تحصیل زنان و حضورشون تو جامعه است سعی کرده از زنان حمایت کنه ولی انقدر بازیگرها و دیالوگ ها لوس و مسخرست حوصلت نمیکشه بشینی ببینی

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم