2777
2789
گوشتو میزارم میپزه اسفناج پاک کرده و میزارم اول بپزه تو قابلمه نمیخواد آب بریزی خودش آب میندازه وقتی یک مقدار پیخت با ساتور ریزش کرده و بعد با یک مقدار روغن تفتش میدم
میریزم تو گوشت بع از نیم ساعت یک ورق لواشک با حدود 15 تا الو میریزم توش لواشکها که اب شد نمک اضافه میکنم دیگه بستگی داره ترش مزه میشه اگه خواستید یک مقدار هم شکر بریزید که ترش و شیرین بشاه با برنج خییل خوش مزه میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیج بیج اسم غذاست گوشت چرخکرده با سیب زمینی سرخ شده مکعبی با رب مثل خورشت میشه با برنج می خورن. غذای تنبلاست. هههههههههه

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

فقط مشکل آلو اسفناج اینه که اصلا برکت نداره یک کیلو اسفناج میشه یک بشقاب خورشت همش آب میشه اما خیلی خوش مزست
راستی بگم من ایران نیستم تا یک ساعت دیگه شوهرم بیاد میخایم شام بخوریم الان اینجا ساعت 7.30 شبه