2777
2789
عنوان

دور سر جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7413 بازدید | 55 پست

دختر منم اونطوری بود تو سونو بزرگ بود اما بررسی کرد گفت سالمه.. من نمیفهمم وقتی دکتر با سونو بررسی میکنه و میگه مشکلی نداره دیگه این همه استرس برای چیه؟؟ دختر من دور سر تولدش یادم نیست ولی شش ماهگی ۴۵ بود که دور سر یکسالگی هستش تقریبا... الانم ماه پیش دور سر من و باباشم دکتر اطفال گرفت گفت عادیه و ژنتیکیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دخترم تو سونوهای اخر یه هفته جلوتر بود ۳۷ هفته زایمان کردم.کلا دور سرش روی ماکس هست که بهداشت کصافتا یبار ترسونذن توی شیش ماهگی که دکتر گفت طبیعیه و ماشالله بچه به این سالمی.خودمون هم کله گنده هستیم خخخ

رشدش خوب بوده چرا نگرانی

تو نت یه چیزای نوشته بود ترسیدم دیگ تاپیکای بچها رو ک خوندم خیالم راحت شد ماما هم گفت مشکلی نییته بچه درشته

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

در‌کل هرچقدرم بگن‌مشکلی نیست ، دست خپد ادم‌نیست استرس برمیداره کل وجود مادر رو. من الان ۲ هفته تا زایمانم‌مونده و چاره ای جز سرگرم کردن خودم ندارم. منم کل تاپیک ها کل مقاله های گوگل رو سرچ کردم😅

مربا خوبی ابجی من دارم دیونه میشم😔از منم دوهفته بزرگ تره حالم اصن خوب نیس

دو هفته که اصلا چیزی نیست جیگر جان مال من یک ماه بزرگتر بود

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
در‌کل هرچقدرم بگن‌مشکلی نیست ، دست خپد ادم‌نیست استرس برمیداره کل وجود مادر رو. من الان ۲ هفته تا زا ...

منم همینجور😂😅عزیزم انشالله ک بسلامتی دنیا بباد دنیا اومد خبرشو بده خوشحال شیم😘

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
دو هفته که اصلا چیزی نیست جیگر جان مال من یک ماه بزرگتر بود

قطر سرش دو هفته پنج روزه دورسرش دو هفته حلوتره الان دیگ خیالم راحته سپردم بخدا مطمئنن چیزی نیس چون رفتم ماما گفت بچه درشته دعام کن همه چی خوب پیش بره نی نیم حالش خوب باشه سالم باشه صحیح و سالم بیاد بغلم

مربا جون دقیقا شرایط شما رو دارم دور سر بچه تون موقع تولد چند بود؟! ممنون میشم بگین

۳۸ عزیزم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
قطر سرش دو هفته پنج روزه دورسرش دو هفته حلوتره الان دیگ خیالم راحته سپردم بخدا مطمئنن چیزی نیس چون ر ...

ایشالا عزیزم اصلا نگران نباش

بخاطر جثه اشه بچه من توی انوماللی یه هقته بیشتر از ان تی بود ۲۸ هفته رفتم کلا بچه و جفتشو همه چیش ...

مال من از هفته ۲۷ مشخص شد که بچه درشته و هفته ۳۳ مشخص شد که رشد سرش بیشتره ولی آنومالی هیچی مشخص نبود

مال من از هفته ۲۷ مشخص شد که بچه درشته و هفته ۳۳ مشخص شد که رشد سرش بیشتره ولی آنومالی هیچی مشخص نبو ...

مال من انومالیمم یه هفته بیشتر بود

بعد ۲۸ هفته گف یه ماه بیشتر ه

جمع بزنیم پنج هفته بچم بزرگتر بود😂😂😂😂

مال من انومالیمم یه هفته بیشتر بود بعد ۲۸ هفته گف یه ماه بیشتر ه جمع بزنیم پنج هفته بچم بزرگتر بود ...

پس مال شما خیلی زود‌مشخص شده. مال‌من نه همین‌اواخر .. خیلی نگرانم. به‌چند تا دکتر‌متخصص نشون دادم‌سونو هامو گفتن از الان‌چیزی نمیشه گفت فقط الان میتونیم ربط بدیم به ژنتیک و جثه