2777
2789
عنوان

دور سر جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7413 بازدید | 55 پست
اره

منم دور سر‌بچه ام از هفته ۳۳/۵ بزرگتر نشون‌میداد. تا الان ۴-۵ بار‌جاهای‌مختلف‌سونو رفتم و‌امروز که توی ۳۶ هفته هستم ، دور سر یه اندازه ۳۹ هفته نشون میده. نظر دکتر زنانم و نظر سونوگرافیست اینه که بچه درشته و به‌همین خاطر سرش بزرگه. مهم اینه‌ که مغز سالم باشه و‌توش آب نباشه..شما چند هفته اختلاف دارین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم میترسی و میدونم چه حالی داری چون خودم ۲ هفته است بدتر از توام.. هفته چندی؟ به من ۲ هفته دیگه ...

هفته ۳۰عزیزم نی نیت دنیا اومد بهم خبر بده😘انشالله بسلامتی بیاد بغلت

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بخاطر جثه اشه بچه من توی انوماللی یه هقته بیشتر از ان تی بود ۲۸ هفته رفتم کلا بچه و جفتشو همه چیش ...

مربا جون دقیقا شرایط شما رو دارم دور سر بچه تون موقع تولد چند بود؟! ممنون میشم بگین

چیزخاصی تیس منم سرش دوهفتخ رشدش بیشتربود الانن10ماهشه هیچیشم نیس منم میگفتم اینقدسرش بزرگه درتمیادالان ناقصه😂بچم بمیرم براش همه چیش خوبه عشق ماامنشه😍😍الکی استرس نداشته باش منم همش بافکراین ک ناقصه. دق مرگ شدم

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
یه جای دیگه برا‌من نوشته. زیر یه تاپیک دیگه. ظاهرا توی ۳۷ هفته دور سر ۳۷ سانت بوده. عددهای سونو تو چ ...

اصلا سانتشو برام نزده😔سی هفتمه اون زده سی دو هفته و پنج روز قطر سر دور سرم سی دو هفته

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اصلا سانتشو برام نزده😔سی هفتمه اون زده سی دو هفته و پنج روز قطر سر دور سرم سی دو هفته

تو سونوگرافی عکس که چاپ میکنن روی اون عکس اندازه مینویسن. Bpd , hc ببین اونجا چیزی نوشته عدد؟

به تو چی گفتن بخاطر بزرگیه سر؟ به توام گفتن ژنتیکیه و درشته؟

اصلا سانت رو نزده گلم فقط نوشته سی دو خودم سی هستم امروز رفتم ماما گفت ک طبیعیه بچه درشته دور ران هم یک هفته جلوتره گفت با توجه ب وزنش ک یک کیلو نیمه بچه درشته

اصلا سانت رو نزده گلم فقط نوشته سی دو خودم سی هستم امروز رفتم ماما گفت ک طبیعیه بچه درشته دور ران هم ...

دیدی گفتم؟ خدا‌رو‌شکر. به‌منم اینو گفته چاره ای‌نداریم جز اینکه بسپاریم به اون‌بالایی... همه چی رو بسپاریم به خدا

دیدی گفتم؟ خدا‌رو‌شکر. به‌منم اینو گفته چاره ای‌نداریم جز اینکه بسپاریم به اون‌بالایی... همه چی رو ب ...

فداتشم مرسی اره بهم گفت اگ مشکلی بود تو سونو مینوشت گفت بعضیام مینویسن تو سونو ولی ارثیه ربطی ب  هیچ عارضه ای نداره تو نی نی سایتم هر چی تاپیک بود خوندم همه نوشتن بچهامون سالم دنیا اومده مشکلیم نداشتن خیالم راحت شد