2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام میگیرم قسطاشو میدم اگه هم میخوای طلا بخری فقط سکه یا اگه دیگه ناچاری طلای با کارمزد پاییین

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
وام برای چی مثلا ؟!

وام بگیرم بزارم بانک دوباره اگ یه روزی خاستم دوبرابر بشه...نمیدونم پیشنهادتون چیه...

اصلا با این پولا نمیشع کاری کرد پس اندازی کرد اخه

وام میگیرم با بهره کم ، با پولش طلای کار کرده بدون اجرت میگیرم قسط وام میدم ، طلا هیچ وقت ضرر توش نیست ، کل خانواده من از بابام و داداشام طلافروشن

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
وامم راحت گیر نماد اخه

خب یه مقدار جمع کن مثلن پنج میلیون بعد تو بانک قرض الحسنه مهر سرمایه گذاری کن فک کنم بعد از چند ماه ده تا میدن بپرس همینجوری باید جمع کن راه دیگه ای نداره عزیزم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
وام میگیرم با بهره کم ، با پولش طلای کار کرده بدون اجرت میگیرم قسط وام میدم ، طلا هیچ وقت ضرر توش نی ...

عزیزم ببخشید یه سوال با اجازه استارتر میشه از بابا اینا بپرسی راسته که سکه یک گرمی بانک مرکزی اشتباهه خریدنش؟

خدا با ما نشسته چای مینوشه······
عزیزم ببخشید یه سوال با اجازه استارتر میشه از بابا اینا بپرسی راسته که سکه یک گرمی بانک مرکزی اشتباه ...

عزیزم ، طلافروشی ما تو کار سکه نیست ، بعضی طلافروش ها تخصصی تو کار سکه هستن ازونا بپرسین ، همه فک میکنن طلافروشی همون کار سکه فروشا رو انجام میده در حالی که دنیاشون خیلی با هم فرق داره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
2790
2778
2791
2779
2792