2777
2789
عنوان

بچه شوهرم.

3858 بازدید | 44 پست

سلام دوستان.من دو ساله با یه اقایی ک قبلا متاهل بوده و ی پسر ۷ ساله داره ازدواج کردم.کلی مشکل و بدهی و تنش های زندگی قبلی و پشت سر گذاشتم.بچه و بچه خودم میدونم و خیلی براش زحمت میکشم ولی کلا لجبازه و خیلی اذیت میکنه و باعث اختلاف بین منو شوهرم شده.در ضمن پیش مادر اصلیش نمیره.یعنی اون دنبالش نمیاد

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما با مساور صحبت کن.میتونی اگر وقت نداری مساور تلفنی بگیری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

وای چه طور تونستی قبول کنی بچه یکی دیگه رو نگه داری

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

خوب بهتر که نمیره الان من که بچه خودمه کلی لجباز وقردارن شماهم مشاوره بگیر خوب میشه کلا به بچه نباید گیرزیاد بدی  هی تعریفشو پیش باباش ومادر بزرگ کن کلا تحملت بالاباشه درست میشه 

همیشه ۱۸ساله هستم