2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا پتی بور و مادر بافتش مثل دسر پان میشه . تیرامیسو باید کیک های بزرگ استفاده بشه . مثل تی تاپ. کیک تخته ای . لیدی فینگر 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
لیدی فینگر و کیک های تخته ای .

خوبی ماریا جون چقدر خوب شد که اومدی تو تاپیکم.از لوازم قنادیا بگیرم یا سوپر مارکتا دارن

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
سلام ماریا جان اون کیکی ک داخل اسنک پز درست میشه اسمش چیه و رسپیشو شما دارید

سلام گلم . کوکی میکری میگن . اره تو تاپیکام هست عزیز

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
طعمش خوب میشه؟

اره.بعضیا ساقه طلایی هم میریزن نمیدونم خودت مزه هرکدومو دوس داری بریز بنظرم پتی بور بهتره 

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خوبی ماریا جون چقدر خوب شد که اومدی تو تاپیکم.از لوازم قنادیا بگیرم یا سوپر مارکتا دارن

قربانت عزیز. لوازم قنادی ها دارن . شش تومنه . خارجیش 16 تومنه