2777
2789
عنوان

نذرعلی اصغر

353 بازدید | 46 پست

کی برا گرفتن حاجتش نذری علی اصغرانجام داده؟وحاجتشو گرفته؟

من نذر کردم اگه تا محرم باردارشدم،نذری بدم

ب نظرتون خوبه؟حاجتم روامیشه؟

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊

انشالله که براورده میشه،،ایشون باب الحواج هستن،،،، انشالله با دستای کوچولوشون دستای گدایی هممون رو پر کنن،،آمین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که براورده میشه،،ایشون باب الحواج هستن،،،، انشالله با دستای کوچولوشون دستای گدایی هممون رو پ ...

آمیییین

من الان میخام ب نیتش شربت خاکشیر درست کنم بدم راننده تاکسی ها

برا نیتش هرچی ک باشه میشه نذری بدیم؟؟؟

من الان میخام ب نیتش شربت خاکشیر درست کنم بدم راننده تاکسی ها

آفرین،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من نذر کردم روز عاشورا ۷۲تا به نیت ۷۲تنشیر و کیک پخش کردم که بچه دار بشم سال بعدش دخترم یک ماهش بود عاشورا پخش کردم پیارسال بود البته بیشتر پخش کردم 

امسالم دختر دومم ا مده باز پخش میکنم 

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
من نذر کردم روز عاشورا ۷۲تا به نیت ۷۲تنشیر و کیک پخش کردم که بچه دار بشم سال بعدش دخترم یک ماهش بود ...

شما هم باردار نمیشدین؟بعد ک نذری دادین بچه دار شدی؟

من نذری زیاد گفتم ولی اونو از ته دلم نذر کردم روز عاشورا بود گریه کردم و از حضرت علی اصغر خواستم 

روز شهادتش هم لباس علی اصغر پوشوندم بردم مهدیه

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
بله اعتقاد قوی داشته باش وشک نکن حتما حاجت روا میشی انشاالله

امیدم فقط ب خدا واماماست،خیلی دلم گرفته

برای توسل به حضرت علی اصغر علیه السلام به تعدادی که میتونی شیر تذر کن کن واسه مراسم شیرخوارگان حسینی که تو محرم برپا میشه

یا نذر یه گهواره حضرت علی اصغر علیه السلام برای یه مسجد و حسینیه و یا امامزاده و اماکان مقدسه

ان شاءالله حاجت بگیری 

التماس دعا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

رفتم سونو اولین بار گفت بارداری پوچ. نذر کردم اگر پوچ نبود شب علی اصغر تو محرم شیر کاکائو بدم. خدا روشکر حاجت داد😍😍

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...