2777
2789
عنوان

به نظرتون بلاکش کنم یا نه

1716 بازدید | 21 پست

بچه ها داستانم طولانیه مربوط به ده سال پیشه تو دانشگاه یه پسره عاشقم شده بود ولی من ازش خیلی بدم میومد روزی که ازم خواستگاری کرد جز بدترین روزهای زندگیمه انقدر گریه کردم که چرا این باید از من خوشش بیاد ولی اونی که من دوستش دارم پا پیش نمیزاره(که البته اونی که دوستش داشتم الان شوهرمه)خلاصه جواب رد که دادم خیلی اذییتم کرد تو دانشگاه تو راه دانشگاه و...جوری که بابام وقتی فهمید. میخواست بیاد. بزنتش که من گفتم نه بیخیال و ترم آخرم رو مهمان شدم یه واحد دیگه که کلیم اذییت شدم 

یه بار به دوست پسر یه همکلاسی هام که تو دانشگاهمون بود گفته بود اینو راضیش کنید. دوستم هم گفته بود این و یه اقایی (شوهرم)هم رو دوست دارن و با هم میخوان ازدواج کنن اونم کلی به گفته دوست پسرش ناراحت شده بود و بغض کرده بوده و گفته من حتی اگر بچه دارم بشم از فکرش بیرون نمیام

گذشت و من و شوهرم ازدواج کردیم و من بعد فارغ التحصیلی خداروشکر ندیدمش به جز دوست های صمیمیم با بقیه همکلاسی هام خیلی در. ارتباط نبودم تا هفته پیش که یه دور همی گذاشتیم و همه بچه های هم ورودی و هم رشته تو یه رستوران رفتیم هم رو ببینیم بعد ۶سال اون دوستم که هم بود. اتفاقا با دوست پسرش ازدواج کرده بود 

اومد پیشم گفت ببین یه دوبار میخواستم بهت زنگ بزنم دلم نیومده اعصابت رو خورد کنم ولی الان بهت میگم هرکار میدونی بکن فلانی که قبلا عاشقت بود هنوز تو فکرته چند. وقت پیش به شوهرم گفته شما خبر. ندارید شوهرم گفته نه خانمم باهاش در. تماس نیست گفته من هنوز. میرم پروفایلش رو نگاه می‌کنم 

خیلی ناراحت شدم خیییییلیا یه چندان از دوستام گفتن بلاکش کن یه چندتاگفتن غلطی نمیتونه بکنه بازار بیاد ببینه بسوزه (آخه خیلی پسره بیشعور بود و اذییتم میکرد تا من مجبور شم قبول کنم)البته شوهرم جریانش رو کامل میدونه حالا بدون اینکه قضاوت بکنید و چرا و اینا فقط کمکم کنید که من بلاکش کنم یا نه اگر بلاکش کنم میفهمه من بو بردم این صفحه من رو سرچ میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ وقت کسی رو بلاک نمیکنم 😊 حتی اگه اون بلاکم کنه

میدونی چرا؟

چون اونوقت اون طرف فکر میکنه چقدددد برام مهمه که من بلاکش کردم

از هرکی بدم بیاد دیلیتش میکنم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

عزیزم بلاکش کن باید بفهمه تموم شدس هرچقدم تلخ

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

برام پیش اومده

مجبور شدم پیجمو حذف کنم ولی الان پشیمونم ک حذف کردم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

اهمیت ندین . زندگی خودتون رو داشته باشین . بلاک لازم نیست . به دوستاتون بگین بهش اطلاعات ندن از شما .  من بودم شاید کلا سیمکارتم رو عوض میکردم  تا اکانتم عوض بشه راحت زندگی میکردم. 

بلاک کن

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
 اهمیت ندین . زندگی خودتون رو داشته باشین . بلاک لازم نیست . به دوستاتون بگین بهش اطلاعات ندن ا ...

اره دقیقا

سیم کارتتو عوض کن خلاص

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
2790
2778
2791
2779
2792