2777
2789
عنوان

اپلاسیون

265 بازدید | 21 پست

از دو هفته پیش موهای بدنمو (دست و پا )نزدم ک پر شه برم اپلاسیون هنوز به اون حد از پری نرسیده دیگه فردا هم حتما باید برم جشن داریم یعنی تمیز میشه؟؟؟یا رفتنم الکیه؟؟پولو بدم اخر سر ژیلتم بزنم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من امروز موم زدم نصفش موند رو دست وپام🙃

خودت زدی؟؟؟بار اولت بود؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وَكس عاليه. ميبره همه رو

وکس دیگه چجوریه ؟؟مگه همون اپلاسیون نیس ؟

سلام فکر کنم زوده

چیکار کنممممم از اون بدتر پروو لباسم دارم امروز فک کن خیلیییی بدم میاد اینطوری برم 

عزیزم ایپلاسیون اگرغیرالت تناسلی ومقعدباشه اشکالی نداره ولی اون ناحیه را که نگاه ولمس ارایشگررا درپی داره از نظرشرع حرامه وگناه محسوب میشه.

درضمن ایپلاسیون می تونه ناقل بعضی ازویروس ها من جمله زگیل تناسلی هم بشه که خیلی خطرناکه.

عزیزم ایپلاسیون اگرغیرالت تناسلی ومقعدباشه اشکالی نداره ولی اون ناحیه را که نگاه ولمس ارایشگررا درپی ...

اخه دیگه با این موها چیکار کنیم اگه نریم اپلاسیون باید یکسره ژیلت ب دست باشیم ک ب مرور زمان خیلییی بد میشه

عزیزم ایپلاسیون اگرغیرالت تناسلی ومقعدباشه اشکالی نداره ولی اون ناحیه را که نگاه ولمس ارایشگررا درپی ...

کی میره این همه راهو

یارب به تمنای تو گرباردگر بودمراانتخاب به همین قبله ات برمیگذیدم همان یاری که قسمتم کردی
اره 

وای من اصلااا خودم نمیتونم دردم میاد نمیتونم درست انجام بدم ولی اپلاسیون کارا بال بالم بزنی کار خودشونو میکنن ک بعد به نتیجش میارزه