2777
2789
عنوان

برم ؟؟؟

142 بازدید | 21 پست

من پدرم یکی هست یعنی بدون خواهر و برادر 

چندتا دختریم بدون برادر

کلی سر بچه م راز و نیاز کردم که پسر بشه حداقل جای خالی پسر رو پر کنه برامون کلی ختم

کلی امام رضا رو قسم دادم چون شدیدا بهش اعتقاد داشتم و دوسش داشتم رفتم سونو بچه م دختر

کلی برا غم تو چشای بابا مامام و خواهرام اشک ریختم و ناراحت شدم اصلا خیلی داغونم دوروزه

باورم نمیشه حاجتمو ندادن

خیلی دلگیرم

حالا دیشب یه آشنایی پیام داد که فردا ساعت ۳ مولودی دارم بیا حتما منم نمیدونم چم شد حواسم نبود گفتم باشه حتما

حالا یادم افتاد مولودی امام رضاست 

نمیدونم برم نرم چیکار کنم 

لطفا نیاید بگید ناشکریه و.... 

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

الان مولودی امام رضا چه ربطی به دختر بودن بچه شما داره ؟

در ضمن غیر ناشکری چیزی برای گفتن ندارم ... ولی ان شالله بعدی را پسر دار بشی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مولودی امام رضا چه ربطی به دختر بودن بچه شما داره ؟ در ضمن غیر ناشکری چیزی برای گفتن ندارم ... ...

آخه اینقد به امام رضا اعتقاد داشتم یه دفعه انگار اعتقادمو از دست دادم موقعی که فهمیدم باش قهر کردم دیگه

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

دعاكن بچت سالم باشه اين افكارچيه حالا شوهرتو چه گلي به سرخانوادش زده كه شمادخترانزديد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

يه بنده خدايي تو فاميل ماخيلي پسرپسر ميكرد خدايه پسربهش داده شب وروز دارن گريه ميكنن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
آخه اینقد به امام رضا اعتقاد داشتم یه دفعه انگار اعتقادمو از دست دادم موقعی که فهمیدم باش قهر کردم د ...

عزیزم شنیدی میگن چیزی را به زور نخواه 

ببین خیر و صلاحت همینی بوده که خدا براتون مقدر کرده 

شما که اینقدر ارادت داری و دخیلی میبندی باید به رضای خدا راضی باشی عزیزم 

الان برو مولودی امام رضا .. از حضرت بخواه که هم بارداری و زایمان اسانی داشته باشی هم اینکه فرزندتون یه گل دختر صحیح و سالم باشه 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

والامن خودم دخترم ازهرنظركه بگي براي خانوادم خوب بودم همين كه موفق بودم همينكه هميشه حواسم به خانوادم هست و......چه فرقي داره براي خانوادم دختروپسرميدونم علاقت بوده ودوست داشتي اماهيچ چيزي رابه زورنخواه ان شاله بعدي دوقلوپسرميشه دل همتون شادميشه