2777
2789
عنوان

پرمویی شدید

1605 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

یکی از دوستام مشکلی داره ازم راهنمایی خواست گفتم با شما در میون بزارم.

ایشون 29 ساله و مجرد هستن،تقریبا یه 8 سالی میشه موهای زاید بدنش خیلی زیاد شده قسمت ران،روی شکم،ساق پا،زیر چونه موهای کلفت درمیاد؛دکتر رفته براش قرص اسپیرنولاکتون نوشته الان حدود یک ساله داره میخوره اما اصلا فرقی نکرده،موهاش جوری کلفت و سیاهه که اگه مومک کنه زیر پوستی در میاد و اگه ژیلت هم بزنه یا هر چیز دیگه ای فرداش دوباره در میاد جوری که پوستش به شدت زبر میشه .این موضوع روی اعتماد به نفسش هم خیلی اثر گذاشته ،شما اینجور مشکلی رو خودتون یا اطرافیانتون داشتن؟خوب شدن؟

با خدا باش و پادشاهی کن.

لیزر نمیشه انجام بده؟؟ دوستتون از هورمونی داده؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دارم این مشکلو ۳،۴ماهم هست دارم همین دارو رو میخورم ولی  دارم جواب میگیرم حس میکنم رشدشون ک ...

فقط اسپیرنولاکتون می خوری؟

مومک می کنی یا ژیلت ؟

با خدا باش و پادشاهی کن.

من اینجوریم،مجرد که بود چند سال اسپرینولاکتون خوردم و صورتم و لیزر کردم و دیگه موهای صورتم درنیومد ولی بدنم اگه با تیغ بزنم وحشتناکه واسه همین با اپلیدی میزنم و هر دفعه که برم حموم کیسه میکشم که زیر پوستی موها درنیاد اما برای اینکه از شر موها راحت بشه تنها راه قطعیش لیزره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
فقط اسپیرنولاکتون می خوری؟ مومک می کنی یا ژیلت ؟

همراهش ضدبارداری کلرت هم میخورم

بدنم خیلی زیاد نیست ولی رشدش سریعه امروز میزنی فردا جیک زده من با ژیلت میزنم،زیر چونمم با موچین میکنم ولی از وقتی دارو میخورم حس میکنم رشدشون کند شده و موها خیلییییی کم از اون زبری دراومده،ولی واقعا عذاب اوره واسم

اینقد زیاده که کارش از لیزر گذشته ،اره ازمایش داده هورمون مردانه زیاد داره 

اتفاقا لیزر روی موهای زیاد و کلفت تر لهتر نتیجه میده

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍