2777
2789
عنوان

میخام برای اخرین بار امتحان کنم

147 بازدید | 14 پست

من و همسرم ی جورایی از هم فاصله گرفتیم !

میخام تلاش خودمو بکنم واس اخرین بار بکنم ک  اگ نشد دگ بیخیال شم 

تولد همسرمه میخام ی جشن کوچیک بگیرم فک و فامیل خودشونم دعوت کنم ایده میخام کم هزینه هم باشه !

شام و کادو میوه حتی دیزاینشم بهم کمک کنین ک چیکار کنم!؟ 

یا هر چیزی ک توش ی ذره خلاقیت باشه

من عجولم بیس روز ب تولد همسرم مونده خو تین مدت شاید بتونم برنامه ریزی کنم!

عزیزم ایده خوبیه ولی متاسفانه تو این روزگار ساده ترین جشن کلی هزینه میبره . حتی اگر خودت بخوای وسایل تزیینی درست کنی خرید شون هزینه بره بنظرم جشن رو دونفره اش کن اما برای خودتون حسابی خرج کن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه جشن دو نفره گرفتم و بجای اینکه به ۳۰ نفر پذیرایی کنم پولش رو یه ساعت مناسب و معقول و شیک خریدم با دسته گلای جعبه ایی .گل رو قبل از اومدنش با پیک فرستادم محل کارش یه کارت کوچیکم روش بود  فکر کرد دیگه کادوش همونه و سورپرایزم همون بوده . ولی شب اومد خونه و با کیک و کادو اصلی مواجه شد

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

به نظر من دو نفره بگير تو كافي شاپ كلي باهم صحبت كنيد راجع به خاطرات خوب 

ميتوني از عكساي قشنگتون يه البوم درست كني و خلاقيت به خرج بدي و بعد ورق بزنيد باهم خاطراتو مرور كنيد 

مهموني دادن كه فقط برات خستگي مياره

بي حوصله و خوابالو ميشي😁

اخرشم بايد بشيني فكر كني همه چي خوب بود يا نه

مهمونی نگیر که بجای نزدیک شدن دور میشین بعدش میخواین بحث کنین مامانت این گفت آبجی اینکارو کرد بعدش کلی دعوا توش هست البته من با جو کلی نی نی سایت میگم شاید شما اینجوری نباشین. مهمونی تولد فقط دونفره و عاشقانه

مهمونی نگیر که بجای نزدیک شدن دور میشین بعدش میخواین بحث کنین مامانت این گفت آبجی اینکارو کرد بعدش ک ...

ما انقد سردیم حتی حوصله ی دعوا هم نداریم اصلا با هم حرف نمیزنیم سرمون تو لاک خودمونه

والا نمیدونم

عزیزم من تولد همسرم کلا ۱۰ نفر بودیم با مهمونا کوبیده سفارش دادم با مرغ بریونی و کنتاکی کلا پول غذا شد ۱۵۰ تقریبا یعنی اندازه ی پلو خورشت زحمتیم نداشت

حالا خودت میتونی سالاد الویه و ماکارونی درست کنی یا از بیرون بیاری

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️