2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

351 بازدید | 16 پست

سلام..لطفا راهنماییم کنین.. من توی زندگیم با شوهرم خب مثل همه جرو بحث و دعوا داشتیم و هر از گاهی داریم..حالا جدیدا برادرشوهرم میاد خونمون.بردار شوهرم کارش توی همون شهریه ک ما هستبم. شرکتش اینجاس..توی شرکت همه امکانات تخت اینام داره..یه مدت اصلا خونه ی ما نمیومد..مغید بود..الان نمیدونم شوهرم بهش گفته بیاد چیه هر شب میاد..البته صبحها تا شب ساعت ۱۰ اینا سر کارشه..شبها زنگ.میزنه شوهرم میاد خونمون برا خواب.. صبح زودم میره...ولی من بابت این قضیه خیلی ناراحتم.قبلا یه مدت خونه ی خواهرش ک ازدواج کرده میرفت.الان یه مدته داره یاد خونه ی ما...ب شوهرمم.میگم باعث بحث بینمون شده..خب منم دلم میخواد خونه ام راحت باشم..اون آزادیه خونمون رفته..چیکا کنم؟ اگه بگم باعث بحث میشه..نگمم دارم اذیت میشم.

وقتایی ک با هم خوبید

ب حالت درد دل نه گلایه و .... 

از حس و‌حالتون بگید

و پیشنهاد بدید ، هفته ای یک بار ، برادرشون رو دعوت کنید خودتون 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم بهش ک میگم تازه عصبانیم میشه..یه بار بحث جدی کردیم.. بهم میگفت خجالت بکش ..اصلا نمیتومی دخالت کنی توو اومدن داداشم..مخصوصا اینکه الان نیازم داره بهش..اصلا برا اونا عجیب نیس ...تازه میگفت اگه داداشم بفهمه اگه بشنوه همچین چیزی رو دیگه توو روت نگاهم نمیکنه..الان شوهرم ماشینشم دلش میهواد عوض کنه ب داداشش نیاز داره..داداشش آدم مطمینیه..چشم پاکه..اما اینا دلیل نمیشه.. اصلا داداشش نمیومد هیچ خونمون..شوهرم بهش گفته فکر کنم. کم محلی هم کردم..اما شوهرم گفت ک چطور خانواده ی خودت میان هر کاری براشون میکنی..خودتو فدا میکنی..البتع خانواده ی من برا همیشه با هر روز نمیان.چون شهر دیگن..یه گردشی چیزی باشه بمونن یکی دو روزی بعد میرن..

وقتایی ک با هم خوبید ب حالت درد دل نه گلایه و ....  از حس و‌حالتون بگید و پیشنهاد بدید ، هفت ...

اصلا با زبون هر جور گفتم..گفتم بگو لااقل اگه هر شب میاد بدونم.مبگه اصلا تو فکر کن میاد...

چند وقته که میاد خونتون؟

الان یه مدتیه ک میاد زود زود.. حتی گاهی میخواد حموم بره...ظهرا میزنگه بیاد حموم..ب شوهرم با زبونم گفتم من مغیدم.. شوهرم میگه مغید هستی ک هستی نباش.. یا با زبون گفتم اگه قراره هر روز بیاد بدونم..میگه اصلا فکر کن هر روز میاد..گفتم وا یعنی چی..عصبانی میشه...یه بار بحث شدید هم کردیم..

بچه ها اصلا نمیدونم برادر شوهرا میرن خونه ی داداششون یا نه؟ راهنماییم کنین اصلا کار درستی هست کلا یا نه؟ اگه برا یه مدت بره چجوره؟ من حتی ب شوهرم گفتم ک خونه ی خواهر بره خیلی فرق داره با من.. اخه داداشش یه مدت خونه خواهرس میرفت..الان نمیره اونجا..یه چندین ماهی رو خونه خواهرش کلا بود..گفتم خونه خواهر فرق داره با ما.. ادم محرم خواهرشع.من چی..گفتم متاسفم برا این طرز فکرت..من از داداشم.مطمینم.گفتم ب مطنینی ربط نداره.. گفت خب شوهر خواهر هم غریبست دیگه.. گفتم باز هم.جنسن.. 

شوهرت نمیتونه برادرش و بیرون کنه,برادرشوهرت هم میفهمم ولی خودش و به خنگی زده

کم محلیم کردم..ولی شوهرم میفعمه..میگه چطور خانوادت میان خودتو میکشی..حالا داداش من میاد قیافع میگیری..میری داخل اتاق...توو دلم گفتم والا داداشت دبگه هر روز شده..اخه رکم بهس میگم دعوا میشه..اصلا هنگم

اگر موققتیه و تا چند ماه خلاصه میشه، چیزی نگو

خب ی جورایی هم باید به شوهرت حق داد

برادرش خودش باید ملاحظه کنه و نخواد انقدر بیاد

حالا که تو روی شوهرت گفتی و قبول نمیکنه، چاره ای جز سکوت نیست، ی مدتی سکوت کن، دوباره اعتراضتو نشون بده با زبون خوب به شوهرت

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
اگر موققتیه و تا چند ماه خلاصه میشه، چیزی نگو خب ی جورایی هم باید به شوهرت حق داد برادرش خودش باید ...

اره عزیزم..حتی امروزم دعوامون شد.. همش داره میگه تو چطور میگی داداشم نیاد..یا مغیدی..خب مغید نباش..همش میگه اگه ب گوش داداشم برسه چه فکری میکنه!! البته داداشس خیلی ادم ملاحظه گری بود..اصلا نمیومد خونمون..کاریم داشت تا دم در..اصلل نمیومد..الان میاد همش...شوهرمم بهش میگه اخه بیاد..مخصوصا پولم نیاز داره..میخواد پول بگیره ازش