2777
2789
تو عکس هایی که گذاشتن الان اسمش هست! حالا اینو بگو موفق شدی دوباره بری تو تایپیکش؟

متاسفانه اون تاپیکشو حذف کرده یه عکس از خودش بود تو مونیخ بچه ها میگفتن ونیزه اخرش نفهمیدم راست میگفت یا دروغ الان رفتم دیدم ترکیده

متاسفانه اون تاپیکشو حذف کرده یه عکس از خودش بود تو مونیخ بچه ها میگفتن ونیزه اخرش نفهمیدم راست میگف ...

اون تایپیک رو که میگی نمیدونم منظورت کدومه ولی لینکی که الان استارتر گذاشته تو تایپیک نترکیده فقط قفل شده

ولش کنید بابا چه اهمیتی داره راست میگه یا دروغ من اصلا اون تایپیک نبودم ولی این چند تا عکسی که استارتر گذاشت متوجه شدم جریان چیه!

بگو تو اگه اینقد سرمایه داری دیگه چرا اومدی تو سایت از ما می‌پرسی کافیه یا نه خداروشکر الان کارشناس امور مهاجرتی تا دلش بخواد ریخته!

اومده اینجا تایپیک بزنه که چی بشه مردم بگن خوش به حالت چقد داری یا غصه بخورن بگن ما تو این اوضاع 8 مون گرو 9 اونوقت ببین چقد این پولدار!

کمبود داشته طرف اهمیت ندین دوستان!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون تایپیک رو که میگی نمیدونم منظورت کدومه ولی لینکی که الان استارتر گذاشته تو تایپیک نترکیده فقط قف ...

بله حق با شماست منم اولین بار بود موضوع انقدر برام جالب شده بود و کنجکاو شده بودم به هر حال ممنون از لطفت