2777
2789
عنوان

زندگی زهر مار من

1039 بازدید | 51 پست

بعد چند ماه قراره وام ازدواجمون رو بگیریم، ،،،اینم بگم واسه من روز عروسی هیچچچچ طلایی نگرفتن، درصورتیکه پدر شوهرم واسه عروسای دیگش چند سال پیش بالای بیست میلیون طلا گرفت، ،،ولی واسه من مادرشوهرم هرجا مینشست میگفت انشاء الله وام ازدواجشون بگیرن طلا بخرن، حالا اون روز رسیده به شوهرم میگم وامو چکار میکنی میگه میدم به داداشم بعد  چندوقت با سود کارش ازش میگیرم، گفتم پونزده تومن  منو حق نداری بدی که ابرو واستون نمیذارم گفت باشه میارم میندازم کف دستت کسی واسه پول تو نمرده و قهر کرد و خوابید، ،،،بمن میگه خیلی بدبخت  و پولکی هستی، ،،،اما من قصدم این پول حداقل پس انداز باشه وگرنه من آدم پز بده ای واسه طلا نیستم، ،،چون میدونم وام خودشو که بده به داداشش هیچی بهمون نمیرسه، ،،،واقعا از احمق بودنش حالم بده  ،،،،شرایطیه که ما حتی خونه نداریم، خونه بابام زندگی میکنیم، ،،،بچه ها من با این بشر چکار کنم

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مقاومت.منم میخاستم وام ازدواجوبدم طلانزاشت دیگه نشدبگیرم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
جالبه که داداشش بیشتر از ما پیگیر وامه، ،،،و دنبال کاراشه، خدایا از همشون بدم میاد

خب اگه میخاد اصل سرمایه و سودش رو بهتون بده که بد نیست

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

قبول دارم شرایط خوبی نیستا

دقیقا خودم این تبعیض ها رو دیدم و میبینم

ولی به نظرم در شان یه خانوم نیست به همسرش بگه آبروتون رو میبرم،عزیزم وقتی شما اینجوری میگی شک نکن اون جواب بدتری بهت میده

همیشه تحت هر شرایطی جوری رفتار کن که احترامت حفظ بشه،حفظ شحصیتت به مراتب مهمتر از این مسائله

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بزار ناراحت شه عزیزم تو برو طلاتو بخر یعنی چی ادم خودش نداره بدع یکی دیگه.شما اگر خودت داشتی عیچ اشکالی نداشت کمک کنی به برادر شوهرت وقتی نداری براب خودت نگه دار

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔