2777
2789
عنوان

بارداری

109 بازدید | 20 پست

سلام دوستای خوبم میشه راهنماییم کنید

من چند ماهه تو اقدامم یکی از دوستم منو ترسونده بهم گفت که توی محرم دیگه نباید رابطه داشته باشی که نطفه تشکیل بشه 

اگه نطفه تشکیل بشه اون بچه در اینده زناکار میشه خاستم ببینم کسی اطلاعاتی داره که این موضوع صحت داره یا فقط روزه خاصی از محرم نباید رابطه داشت چون اگر اینجوری باشه یعنی شهریور که هیچ تا اخر مهر نمیتونم یعنی اقدام کنم؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

واقعا؟؟؟؟ 

من که اطلاعی ندارم ولی لایکم کنید بیام نتیجه رو ببینم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این داستانا چیه خودتونو اسیرو درگیرش میکنید...اقدامت رو بکن و اگه خیلی به امام حسین معتقدی ازش بخاه واسطه بشه که به خواسته ات زودتر برسی.اینکه زناکاربشه و نشه هم به محیط خونه و خونواده و جامعه و تربیت و کنترل شما برمیگرده.

شاید در جهانی دیگر….

واه این چ حرفیه؟ نه عزیزم نگران نباش.انشالله خدا فرزند سالم وصالح بهت بده

اینقد فکرمو درگیر کرده که با خودم میگفتم یعنی تا سه ماه نمیتونم برم اقدام

عزیزم این داستانا چیه خودتونو اسیرو درگیرش میکنید...اقدامت رو بکن و اگه خیلی به امام حسین معتقدی ازش ...

ممنون عزیزم

عزیزم این داستانا چیه خودتونو اسیرو درگیرش میکنید...اقدامت رو بکن و اگه خیلی به امام حسین معتقدی ازش ...

من قانع شدم افرین 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
ول کن این حرفای خاله زنکی رو  به دلت بد نده  فقط گفتن شب اول  هرماه بجز ما رمضان وشب ...

خدا خیرتون بده خیالمو راحت کردین