2777
2789

ده دیقه یه رب بشین تو سرکه.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیسوزه؟ من هنوز باردار نشدم خیلی میترسم لعنتی ترشحم سبزه😭😭😭😢😢😢😢

منظورش سرکه خالص نیست

لگن آب و. سرکه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
داکسی سایکلین

این بار عفونت گرفتی فقط برو پیش متخصص زنان

شاید شوهرت رو هم بخواد درمان کنه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
این بار عفونت گرفتی فقط برو پیش متخصص زنان شاید شوهرت رو هم بخواد درمان کنه

چطور؟ تو اون تایم عفونتم رابطه نداشتم اصلا خوب شدم سه روزه ولی الان دوباره چن روزه اومد

چطور؟ تو اون تایم عفونتم رابطه نداشتم اصلا خوب شدم سه روزه ولی الان دوباره چن روزه اومد

چطور نداره

از شوهرت داری میگیری دیگه

اونم درمان لازم داره

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییتون😘

اخه فقط داکسی که جواب نمیده

این بار. حتما متخصص زنلن برو

بگو این دارو رو. خوردی دوباره برگشته بیماری

داروهای بهتر داریم

و پماد های داخلی

برو قشنگ معاینه ت کنه

بچه های اینجا عنبرنسارا رو میگن

واقعا نمیدونم داروهای شیمیایی از. پس عفونت برنمیاد اون چطوری میخواد. درمان کنه

یه مقدار عسل طبیعی روبا سرنگ تزریق کن داخل بدنت.داخل اب ونمک بشین .یابااب ونمک خیلی غلیظ خودت وشست وشوبده.میگن سرکه خوب نیس یعنی عفونت وازبین نمیبره.مقداری ماست ترش بمال ب بدنت وداخل بدنت.

بچه های اینجا عنبرنسارا رو میگن واقعا نمیدونم داروهای شیمیایی از. پس عفونت برنمیاد اون چطوری میخ ...

من خیلی اب میخورم ولی خیلی عرق میکنم بخاطر همینه فک کنم عفونتم چون همش شلوارم خیسه