2777
2789
عنوان

امکان داره ...؟؟

357 بازدید | 30 پست

من 3ماه قرص یاز میخوردم واسه جلوگیری 

1ماه گذشته نشد بخورم به دلایلی 

29 ام تیر پری شدم ولی قبلش هیچ نشونه ای از پری شدن نداشتم 

ولی توی این 5.6 روز مرگمو صبحا جلو چشمم دیدم بالا میاوردم درد لگن و کمر و زیر شکم تا ساعت 11 صبح بعدشم خابالود و بیحال و عصبی 

دیشبم وحشتناک یهو هوس الویه و نون خامه ای کردم مثل سومالی ها میخوردمشون 😩

تاحالا اینجوری نبودم 

الان 6امه پری هستم ولی احساس نفخ و تهوع دارم هنوز صبحه ... امکانش هست مشکوک باشم به بارداری؟؟ تست بزنم ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

متوجه نشذم یعنی الان پری هستین؟

پری هستین دیگه چرا مشکوک به حاملگی؟؟؟؟

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشذم یعنی الان پری هستین؟ پری هستین دیگه چرا مشکوک به حاملگی؟؟؟؟

خاله من پنج ماه پریود بود و حامله بود و بردنش پیش یه ماما گفتن بچش خون قبول نمیکنع تا هفت ماهگی همین جوری پریود میشد دوماه اخر پریود نشد

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

متوجه نشذم یعنی الان پری هستین؟ پری هستین دیگه چرا مشکوک به حاملگی؟؟؟؟

پری هستم از 29 ام خونریزی کامل ولی خب هیچوقت تهوع صبحگاهی و استفراغ نداشتم یا اینجوری هوس چیزی کنم 

نفخ ، خستگی تنبلی

خاله من پنج ماه پریود بود و حامله بود و بردنش پیش یه ماما گفتن بچش خون قبول نمیکنع تا هفت ماهگی همین ...

خطرناکه بچه خون قبول نکنه ؟

خطرناکه بچه خون قبول نکنه ؟

نه اتفافا خیلی بچه خوب و زرنگ و سرحالی بود بذای همه اینجوری نیس جون خاله ام از مادربزرگم ارث برده بود ولی بعضیا فقط یه ماهه اینجوری میشن

نه اتفافا خیلی بچه خوب و زرنگ و سرحالی بود بذای همه اینجوری نیس جون خاله ام از مادربزرگم ارث برده بو ...

بنظرت تست بزنم ؟؟؟ 

الان یکم لواشک گذاشتم گوشه لپم تهوع م از بین بره

بچه نمیخوام 😢😢😢😢😢 تو 16 سالته ؟

اره من 14 ازدواج کردم یه سال عقد بودم پونزده اومدم خونه خودم اواخر 15 هم باردار شدم ....با این شرایط الان که اینقدر نازایی ها زیاد شده باردار هم بودی خدارو شکر کن چون الان هرروز جلو گیری بدبختیه 

اره من 14 ازدواج کردم یه سال عقد بودم پونزده اومدم خونه خودم اواخر 15 هم باردار شدم ....با این شرایط ...

البته شما یه بچه هم داری که خیلی خوبه حالا یه تست بزن حداقل مشکلی پیش نیاد برات عزیزم