senoritta مدیر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 647 عنوان میگن..😜 | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست مادر کسیه که حتی وقتی باهات قهر هستش برات سینی غذا رو میاره تو اتاقت میگهبیا بخور زبونت درازتر شه 😍😍😂❤🙏قبول دارین ؟😄😇واقعا هم همینطوره خدا حفظشون کنه که بهترین یار و رفیق آدم هستن این فرشته های زمینی ❤ 1397/05/03 | 05:25 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
senoritta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 647 والا مامان من ک اینجوری نیست☹☹☹تازه کلیم منتشو باید بکشی😐 اخلاق هر انسانی متفاوت با بقیس مامانا گاهی لجبازن گاهی خشک بازی درمیارن و میرن تو فاز عصبی بودن کلا دهن مهن سرویس میشه 😂ولی در کل همه ی مامانا تنها موجودی هستن که مارو بیشتر از خودمون دوس دارن از ته ته دل❤
jiigiilii عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 3883 اخلاق هر انسانی متفاوت با بقیس مامانا گاهی لجبازن گاهی خشک بازی درمیارن و میرن تو فاز عصبی بو ... خیلی ب حرفت اعتقادی ندارم دوستم😂 اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
senoritta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 647 خیلی ب حرفت اعتقادی ندارم دوستم😂 نظر شخصیته گلم وظیفمه احترام بذارم ❤ چند نفر دیگه هم با شما هم نظر بودن 🙏 با آرزوی بهترین ها 😘
رزآبی96 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 1941 والا من که ندیدم مامان یه جوری رسمی و خشک برخورد میکنه نه صمیمی باهامون نه محبت میکنه خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
banooyemordadam عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 369 وااای اره 😀😀😀 میگفت بیا بخور زبونت دراز تر شه بعدم با خودش میگفت شده هوی من 😀😀😀 الانم که خونه خودمم میرم اونجا باز همین حکایته ها 😀😁😁😁😁😁😁😁😁 کاربری قبلیم باز نمیشد مجبور شدم جدید بسازم