2777
2789

براي پسر اونم تو اون سن اصلااااااا خوب نيس

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه پسر 20 ساله نمیتونه زندگی رو جمع کنه. از نظر عقلی و احساسی ظرفیت پذیرش مسئولیت یه زندگی مشترک رو نداره. دختر 19 ساله هم همینطور. اگه میخوای بعدا به مشکل بخوری برو ازدواج کن

دختر عزیزم عاشقانه دوستت دارم امیدوارم برات مادر خوبی باشم. خدایا مواظب دختر کوچولوم باش

پسره ۲۰ ساله جر بزه داره یه زندگی جمع و جور کنه

از عهده قر و فر و توقعات یه دختر بچه ۱۹ ساله بر بیاد؟

میتونه یه زندگی اداره کنه

سیفون ظرفشویی آب داد بلده درست کنه؟

کولر خونه رو بلده راه بندازه

بلده تا تقی به توقی خورد دعوا راه نندازه

بلدن مشکلاتشون حل کنن

دختره هنره زندکی کردن داره؟

آشپزی خونه داری

یا فقط قهر کردن و خونه بابا و چمدون بستن بلده

یا فقط شهوت و ارضاشو بلدن؟

ن پسرا تازه ۲۷ سالگی ب بعد عاقل میشن 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

دوستم ۱۷سالشه وشوهرشم۲۱والا ماهی۴،۵میلیون حقوقشه،ماشینش و داره خونشم داره،طرز برخورد و پختگیشو میبینی فک میکنی از بابای من با تجربه تره،مونده ب دوطرف و محیط و طریقه تربیتشون و میزان عاقل بودنشون

خودت باش.مگ خودت چشه:/
پسره ۲۰ ساله جر بزه داره یه زندگی جمع و جور کنه از عهده قر و فر و توقعات یه دختر بچه ۱۹ ساله بر بیا ...

زیبا گفتی ولی اکثرا دخترا تو سن پایین از پس خونه داری برمیان ولی پسرا تو اون سن هیچی بلد نیستن

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂

شوهر منم سنش کم بود ازدواج کردیم

الان ۶سال میگذره خداروشکر خونه هم خریدیم

از صفر صفر شروع کردیم بدون هیچ پشتوانه ای

سن و سال مهمه

ولی مهمتر از همه

میزان درک و فهم طرفین از خودشون از اهدافشون

اونم بستگی به تربیت و شرایطی که توش بزرگ شدن