2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

119 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میشه اونایی ک از کیت تخمک گذاری استفاده کردن راهنماییم کنند چنتا سوال دارم

1-چطوری باید ازش استفاده کنم؟

2-چه موقع باید استفاده کنم و تا چ مدت؟

3-ایا نتیجه ش دقیق هست یا نه؟

من که استفاده میکردم همش منفی بود اصن نمیفهنیدم کی تخمک گذاریمه نمیدونم بنظرم همون یه شب درمیون اقدام کنی همه فرصتارو داری دیگ کیت نمیخواد

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

از نهم پری سر یه ساعت مشخص هرروز استفاده کن تا خط دوم پرنگ بشه اگه شد شبش وفردا شبش اقدام کن

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدرد نمیخوره بیشتر استرس میده 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

تخمک گذاری معمولاًردز۱۳یا۱۴سیکل عادت ماهیانه هست 

سونوگرافی بری شاید دقیق ترباشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

سلام

1- از روز 10 دوره هر روز با ادرار دوم توی یه ساعت خاص، کیت رو 30 ثانیه میذاری توی ادرار و بعد میبینیش

2- از روز 10 تا روز 17-18 معمولا

3- معمولا نتیجه اش درسته ولی خطا هم داره.. روز تخمک گذاری و نزدیک تخمک گذاری رنگش به خط تست نزدیک میشه و همرنگ میشن یا حتی پررنگتر

واسه کار خاصی میخوای؟

بنظرمن سونووارژینال بهترودقیق تره من ماه اول اقدام باکیت بودم که تا۱۸هم همش پررنگ کم رنگ میشد ماه دوم سونووارژینال دادم دیدم روز۱۳دوره ام که کیت کم رنگ بود تخمک گذاریم بوده

من که استفاده میکردم همش منفی بود اصن نمیفهنیدم کی تخمک گذاریمه نمیدونم بنظرم همون یه شب درمیون اقدا ...

باکیت متوجه نشدی که تخک گذاری چه زمانی هست اون وقت باسونوگرافی متوجه شدی؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم