2777
2789
عنوان

نصف شبی😨😰

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 79 پست

نگووووو😭با شوهرم قهرم نمیتونم برم بهش بچسبم حالا تو هم هی بترسونمون😭😭

اصلن واقعا بای😢

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همش چیزام گم میشه  یه بارم تنها بودم تو اتاق خوابیدم نصف شب بیدار شدم دیدم وسط هال وایسادم😖😨

من ی بار رمضانی سحر چشمامو باز کردم تو رختخواب دوباره بستم،بعد چند دقیقه با بوی یه عطر چشمامو باز کردم دیدم تو دستشوییم کارمو کردم دارم دستمو می‌شورم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فک کنم تو خواب راه رفته بودم

یعنی زیرپتو اون موجود بهت دسترسی نداره😈😁😂

خدا خفت نکنه

یه لحظه پام ویزویزی شد

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
با حاجی آرررره

حاجیش زیر خاک😀

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

من تنهام

جدی میترسم

کلا ادم. شجاعی هستم

ولی از. تاپیکت ترسبدم

بدددد

قهرم باهات

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
خونه ما عجیب تره همسایه بالاییمون نیست صدا دویدن میاد

😦😦😮

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁