2777
2789
عنوان

گر گرفتگی در حاملگی

650 بازدید | 18 پست

لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ گاهی ساعت ها گر گرفتگی دارم برطرف نمیشه ، الان جلو کولرم باز کمرم و قفسه سینه ام همش حس میکنم تنوره ،دست و پاهام برعکس یخن ، این حس باعث کلافگی و عصبانیت و بی قراریم میشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخ گفتی منم مث توام نمیدونم چیکار کنم😫😫😫

خیلی بی قرار و کلافه میشم همش مثل انسان های نخستین لخت باید بخوابم باز گرممه ، وای خوشم نمیاد ازین حالت 

الان تازه اول هفته ۱۴ هستم ، به جنسیت جنین ربطی داره ؟!

ماما بهم گفت اگه تب شدید داشتی حتما و حتما برو بیمارستان. منظورش این بود تب شدید از عفونته و حتما به جنین اسیب میرسونه. راستی ویار داری؟؟

منم اینجوری بودم بچه ها.اکثرا سر پسر اینطوری میشه.شربت خاکشیر درست کنید بخورید خیلی کمک میکنه

تمام علایم پسر رو دارم ولی هفته دوازده رفتم غربالگری گفت ۵۵ درصد دختره ،تعجب کردم 

ماما بهم گفت اگه تب شدید داشتی حتما و حتما برو بیمارستان. منظورش این بود تب شدید از عفونته و حتما به ...

نه اصلا ندارم منظورم ویار حالت تهوع ندارم ولی گوشت و شیرینی نمیتونم بخورم غذای چرب هرگز ، غذام شده ماست و خیار و بستنی ، هندوانه خربزه ، تنوع غذایی ندارم زیاد متاسفانه

منم اینجوری بودم بچه ها.اکثرا سر پسر اینطوری میشه.شربت خاکشیر درست کنید بخورید خیلی کمک میکنه

بچه من دختره

خیلی گرممه هلاکم هلاک

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️