2777
2789

باید بفهمید علتش هورمونی هست یا از کبدتونه

من یه زمانی خیلی جوش میزدم بعد تصمیم گرفتم اساسی حلش کنم

رفتم دکتر و آزمایش  خون کامل دادم برای چکاپ کبد و هورمون و سونوگرافی برای اینکه کیست دارم یا نه

با با توجه به اونا دکتر دارو ودرمان اساسی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بفهمید علتش هورمونی هست یا از کبدتونه من یه زمانی خیلی جوش میزدم بعد تصمیم گرفتم اساسی حلش کنم ...

کبدم چربه 

ولی هورمونام نه 

البته وقتی نلراحت میشم 

زیر گلوم غده میزنه بیرون با کشاله رونم

ن  ن موهام چربه ن پوستم

مو های منم چربه یک مدتی با سرکه میشستم سرم رو ولی الان دیگه دیدم خوب نمیشه ولش کردم 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

صابون گوگرد 10درصدصابون بابونه صابون زرد چوبه ژل پن تی تری سیوند صابون خرچنگ

ماسک توت فرنگی. ماسک خیارسبز .آب پیاز رنده شده . آب سیب زمینی . ماسک سفیده تخم مرغ .ماسک نشاسته و ماست. ماسک صدر و ماست .ماسک کف دریا و ماست .آلوورا . و روغن هسته آلبالو خیلی خوبن من خودم بعضیاشون و استفاده کردم آب لیمو هم استفاده کردم سرکه سیب هم استفاده کردم خیلی میسوزه ولی خوبه 

و اینکه اگر فکر میکنید از کبدتون هست روزانه یک استکان عرق بید کاسنی بخورید خوب میشید 

اگر از کرم پودر استفاده میکنید از یک کرم پودر فاقد چربی برای پوست های جوشدار استفاده کنید و همیشه پوستتون رو تمیز نگه دارید پوستتون رو با آب سر بشورید یخ هم خوبه من خودم استفاده میکنم و بخور بابونه هم خوبه سوالی داشتید در خدمتم 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

آزمایش دادی مطمئنی از نظر تیروئید و هورمون استروژن تنظیمی؟

اگر کبدت چربه دیگه خودت میدونی اصلا شیرینی و غذاهای چرب وهله هوله وفست فود نخور و صبها ناشتا خاکشیر با یه دونه لیمو ترش تازه بدون شکر بخور و چای ترش هم بین روز دم کن بخور

صابون گوگرد 10درصدصابون بابونه صابون زرد چوبه ژل پن تی تری سیوند صابون خرچنگ ماسک توت فرنگی. ماسک خ ...

اینهمه

میرم صورتمو با تیغ خط خط میکنم اصلا ولش کنین 😯

پسرم  کرم پودر 😐

اوه ببخشید فکر کردم دختری 😂😂😂

جدی اینهمرو کی استفاده میکردین -_-

نه همه رو که نه ولی آلوورا و یخ و سرکه سیب و آبلیمو صابون گوگرد و خرچنگ و بابونه و بخور بابونه و ماسک خیار و ماسک ماست و صدر اینارو استفاده میکردم الان دیگه فقط از آلوورا و گاهی هم از سفیده تخم مرغ استفاده میکنم