2777
2789
عنوان

تا کی آخه؟

169 بازدید | 14 پست

طبق دستور پزشک و با آزمایش و خوردن آب فراوان 18 روزه راکوتان میخورم،،لبم که وحشتناک خشک شده وزخم شده هردو کنارلبم بمانددد،، صورتم پر از جوش شده البته اینارو دکتر بهم گفت.،، میخام بدونم تا چندوقت جوش میزنم؟کی قرار خوب بشن اخه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش صورت خیلی بده.من 7 سال پیش که تازه ازدواج کردم به مدت 1 سال وحشتناک جوش میزدم .حتی یه جای خالی هم تو صورتم نبود.یه ردز که میخواستم برم بیرون هر کاری میکردم کرم پودر رو صورتم خوب درنمیومد از بس جوشام زیاد بودن و نافرم.کرم پودر و محکم کوبیدم تو دیوار پودر شد رفت.

استارترجان ناامید نشو به تلاشت برا از بین بردنسون ادامه بده..از ماسکای طبیعی هم استفاده کن خیلی تاثیر داره.

انشاالله هر چه زودتر صورتت صاف و یکدست بشه.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

جوش صورت خیلی بده.من 7 سال پیش که تازه ازدواج کردم به مدت 1 سال وحشتناک جوش میزدم .حتی یه جای خالی ه ...

انشاالله ممنونم،،مهمون که میاد قایم میشم میگم بگید حمامه افتضاح شدم

بعد از چندوقت خوب شد جوشاتون؟راکوتان مصرف میکردید؟

نه من قرص نخوردم اصلا.

به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم کل صورتم رو حجامت کردم.جوشام بعد حجامت کمتر شدن.بعدش ماسک طبیعی زدم.روزی دو بار.اونم لیموترش و جوش شیرین و عسل طبیعی و این چیزا.خلاصه سفت و سخت گرفتم. تا از بین رفتن .

بعد زایمانم دیگه فقط موقع پریود دو سه تا جوش هورمونی میزنم.صورتم کاملا صاف شد.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...