2777
2789

من تو نامزدی حامله شدم و هفته پنج بودم سقطش کردم 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو نامزدی حامله شدم و هفته پنج بودم سقطش کردم 

میشه بگه چه جوری؟ درد داشت؟

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
منم بچم یکسالش بود ناخواسته حامله شدم با کورتاژ سقط کردم چون با قرص نیوفتاد 

میشه یکم توضیح بدی کورتاژ چ جوریع؟ درد داره?

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
میشه بگه چه جوری؟ درد داشت؟

رفتم دکتر یه تومن پول دادم سقط کرد برام غیر قانونی دردش طاقت فرسا بود وحشتناک

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
منم بچم یکسالش بود ناخواسته حامله شدم با کورتاژ سقط کردم چون با قرص نیوفتاد 

بعد ابنکه ناخواسته بوده ینی طبیعی جلوگیری کردی؟اخه  شنیدم بعضیا با ک ا ن د و م هم باردار شدن

میشه یکم توضیح بدی کورتاژ چ جوریع؟ درد داره?

مثل چکاپ زنان رحمتو باز میکنن با یه فنر مانند 

دیگه رحم باز میمونه .... یه دستگاهه مثل جاروبرقبه کوچیک و لوله داره بهش میگن ساکشن ... اگه بچه درشت باشه با قیچی و وسایل مخصوص قطعه قطعه میکنن بعدم با لوله ساکشن بقایا و جفت رو میمکه میاره بیرون 

اگرم مثلا چندهفتت باشه مثل من 3هفتم بود از همون اول با اون لوله میچرخونه تو رحمت میکشه بیرون همه چیو 

من درد داشتم چون بچم زیر یکسال بود و جای بخیه سزارینم از داخل درد میگرفت ولی مراعات میکرد خیلی ولی 2سال پیش تقریبا 3تومن شد 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
مثل چکاپ زنان رحمتو باز میکنن با یه فنر مانند  دیگه رحم باز میمونه .... یه دستگاهه مثل جاروبرق ...

کورتاژکه بابیهوشیه که؟!

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

نه بمن 4تا بی حسی زد به دیواره های رحمم

چه جالب 

منو بیهوش کردن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .