dokhtarjonobi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 76 عنوان دعا 61 بازدید | 3 پست بچه ها برام دعا کنید قراره تا ی ساعت دیگه ی چیزی مشخص بشه واسم، ک نیاز ب عمل دارم یا نخواهشا نپرسین چه عملی نمیتونم بگمولی دعا کنید نباشه چون واقعا نمیتونم انجام بدم عمله رو 1397/05/02 | 15:55 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61777 انشالله که خیر باشه برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7470 عزیزممنم از استرس حالم داره دیگه به هم میخورهمنتظره جواب ازمایشه دخترمم فردا اماده میشهخیلی بده استرسانشالله هیچیت نیس و هیچ نیازی به عمل و هیچی ندارییا امام رضادل منو و همه و استارتر رو شاد کن و عیدی به همه بده سلامتی روآمین براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7470 ام یجیب المظطر اذا دعاه و یکشف السوءام یجیب المظطر اذا دعاه و یکشف السوءام یجیب المظطر اذا دعاه و یکشف السوءام یجیب المظطر اذا دعاه و یکشف السوءام یجیب المظطر اذا دعاه و یکشف السوءیا من اسمه دواء و ذکره شفاء براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .