سلام من تو اقدام بارداریم این ماه هم کلومیفن خوردم هم امپول زدم اچ سی جی دو تا حالا دو روز دیگه موعد پریودمه اما ده روزه خیلی درد کمر و درد واژن دارم کسی اینجوری بوده ؟! بی بی چکمم امروز منفی بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ماه پیش لتروزول و دوتا آمپول زدم روز 28 سیکلم بی بی زدم منفی بود
خیلی کمر درد پریودی و دل درد داشتم حتی تخمدان تیر میکشید
زیاد به علایم دل خوش نکن ما خانوم ها چون احساسی هستیم سریع تحت تاثیر قرار میگیریم
ان شالله که بارداری
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
نه بابا دیگه چند ماهه به علایم فک نمیکنم اما این ماه درد واژنم خیلی داره اذیتم میکنه و گرگرفتگی ...
گرگرفتگی به خاطر قرص و آمپول میتونه باشه چون دکتر گفت این داروها چون هرمونیه همه چی میریزه بهم
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
احتمالا از امپوله چون قرصارو ماه های قبلم خوردم اینجور نشدم
بله علایم که داره
شما چه مشکلی دارید چند وقت اقدامید؟
ده ماه اقدامم مشکل تخمک گذاری دارم این ماه روزی سه تا کلومیفن خوردم دوتام امپول اچ سی جی زدم
من ماه پیش از روز 5 سیکلم روزی دو تا لتروزول خوردم تا 10 سیکلم و روز 12 سیکلو رفتم سونو گفت یه فولیکول داری 2 تا آمپول زدم ولی نشد
این ماه رفتم دکتر از روز 4 سیکلم گفت 2 لتروزول بخورم تا 10 سیکلم بعد 12 برم سونو که اگه نیاز بود دوباره آمپول بزنم