2777
2789
عنوان

😊😊کودک شو😊😊😊

505 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبید؟دیشب کودک شو خانواده نعیمی راد ستاره نیاوردن ولی واقعا برنامشون قشنگ و زیبا بودهمشهری من هستن اقای نعیمی لطف کنید رای بدید بهشون خوشحال میشم.عدد3رو به 30000530بفرستید خیلی متشکرم سپاااااااس

خوشم نیومد ازشون

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدومو میگی همونایی که  زنش دوس زنداداشش بود مرده خدمات کامپبوتری داشت؟ واااای زنه خیلی میپرید وسط حرف شوهرش باهم حرف میزدن جیغ جیغ  یعنی به حدی عصبی شدم ک وسط حرفاشون زدم کانال دیگه زنه تحصیل کرده بود نمیفهمیدتوحرف یکی نپره ابش

کدومو میگی همونایی که  زنش دوس زنداداشش بود مرده خدمات کامپبوتری داشت؟ واااای زنه خیلی میپرید و ...

اره زنه هِی میپرید وسط حرف شوهرش اعصابم خورد میشد 

اون یزدیا ک زنش انقد حرف میزدو جیغ چیغ میکرد ک اعصابم بهم ریخت کانالو عوض کردم 

اره زنه هِی میپرید وسط حرف شوهرش اعصابم خورد میشد  اون یزدیا ک زنش انقد حرف میزدو جیغ چیغ میکر ...

وای اولین ادم بود گ انقد روی موخم رفت من ازخجالت این ور تلوزیون اب شدم اخه یکم شخصیت خوبه لوده بازی میکردمیخواست بگه من خیلی زبون دارم دریغ از اندکی فرهنگ

وای اولین ادم بود گ انقد روی موخم رفت من ازخجالت این ور تلوزیون اب شدم اخه یکم شخصیت خوبه لوده بازی ...

😐دقیقا شماهم حستون شبیه من بود

انگاری پژمان بازغی داداشش بود  یکم دیگ ادامه میداشت سوارش میشدو کولی میگرفت ازش

شوهره هم تو بخش اخر خیلی ناراحتو عصبی بود انگار میخواس بفهمونه ب زنش بسته دهنتو ببند ابرومونو بردی