2777
2789
عنوان

خواببدن زیاد

127 بازدید | 7 پست

بچه ها به نظرتون چیکار کنم

من شبا دیرمیخوابم و صبحا زیاد

اگدم صبح زود بیدار بشم خییلی خوابم میاد شدیددد

شما راهکاری ندارید؟؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بايد بدنت عادت كنه 

يه هفته ده روز بايد شبا بخابي صبحا بيدار شي 

روزا ككسي به زور خودتو بيدار نگه داري تا بدنت عادت كنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بايد بدنت عادت كنه  يه هفته ده روز بايد شبا بخابي صبحا بيدار شي  روزا ككسي به زور خودتو ...

خیلی سخته

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اگه زودتر بخوابی وقتی بیدار شی خسته نیستی سرحالتری وقتی دیر بخوابی هرچقدرم زیاد بخوابی باز خسته ای

جدی؟

باید عادتهای خوابتودرست وتنظیم کنی.شبا زود بخواب وسعی کن آرامش داشته باشی تازود بخوابی.اگرم خوابت نم ...

مثلا فیزیک😂😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز