2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه تا 1 سال آینده میخوای باردار بشی اصلا توصیه نمیشه

اگه آنزیم های کبدیت دچار مشکل نباید این کار بکنی

اکه جوش هات کیستیه اندیکاسیون درمان با این دارو رو داری

ولی اگه با تشخیص پزشک شروع کردی حتما هر دوماه باید آزمایش بدی

ولی یه روش صد درصدی برای جوش های کیستیه نه هر جوشی

هیچ دارویی به عوارض و بی ضرر نیست..خیلیارو دیدم ک راکوتان مصرف کردن و نتیجه هم داشته براشون...ولی به نظر با پزشک مشورت کن شاید تداخل دارویی چیزی داشته باشه ک خوردن سرخودش آسیب جدی وارد کنه

اگه حامله باشی بخوری یا حتی یه سال قبل حاملگیت خورده باشی بچه حتما صد درصد عقب مانده میشه 

واللا همه چی دست خداست....خواهر من حین خوردن راکوتان باردار شد و تا دو ماهم خبر نداشت و راکوتانشو میخورد...یعنی یه پسر داره شااااه نداره...باهوش و خوشکل و ناز...سه سالشه ماشالله اندازه ی بچه ی ۷ ساله بلده

خانما من هممه دارویی استفاده کردم حتی راکوتان از سال نود و دو تااا چن ماه پیش یه سره جوشای گنده و وحشتناک دوماه هرروز عرق رازیونه خوردم اول کم شدن بعد قعط شدن موستمم خدارو شکر روشن تر شده و گونه هام بالا اومدن امتحان کنید

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

عزیزم من تا اسفند سال پیش میخوردم به مدت یکسال البته به تجویز پزشک مصرف میکردم و قبل از شروعش ازمایش دادم 6ماه که خوردم صورتم کاملا صاف شد ولی دکترم گفت که باید دوره درمان تو کامل بگذرونی که دیگه برنگرده. بعد در حین استفاده ش چون پوست خشک میشه مخصوصا لب ها باید کرم مرطوب کننده بزنی و وازلین به لبات بزنی. من 7سال بود جوش میزدم الان نزدیک یه ساله که جوش نزدم